Реф. : 8526774
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ЯКЕТА И ПАНТАЛОНИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ, МОМЧЕТА

ДЕТСКИ НЕПРОМОКАЕМ ПАНТАЛОН ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH500 U-WARM, ЗА ДЕЦА НА 2-6 ГОД. QUECHUA

QUECHUA
4.2/5
4.2/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
С този панталон за силен студ децата ще се наслаждават на преходите в снега. Вграденият вътрешен клин прави този изключително мек панталон свръхтопъл. Той е 100% непромокаем, за да бъде идеалният спътник на всяко дете в снега.

Предимства

Топлина Вътрешен клин от полар с плътност 270 г/м² за максимална топлина.
Непромокаемост Непромокаема материя (2000 мм воден стълб) и 100% непропускливи шевове.
Ограничанване на навлизането на сняг Висок колан, пришити ластични ленти в долната част на крачолите.
Устойчивост на триене Материя, устойчива на триене при контакт с растителността или терена.
Лесно използване Размерът се регулира с велкро ленти.
Можете да обърнете наопаки при сушене.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Как панталонът осигурява топлина?

Пришихме към панталона много мек и топъл клин от полар.
Синтетичните влакна на полара осигуряват характерните за вълната топлина и термоизолация, като в същото време са по-леки. Материята е мека, удобна, изсъхва бързо и позволява на кожата да диша. Поларът задържа въздух между влакната си и така, чрез естествените си изолационни свойства, запазва тялото топло. Именно кардираната материя осигурява задържане на въздуха.

Трябва ли да обувате клин на детето под панталона?

Тъй като панталонът е с клин, не е необходимо да обувате детето с друг клин, за да не му стане прекалено топло, вследствие на което да се изпоти и да настине.

Можете ли да сте сигурни, че този панталон ще защити детето ви от снега и студа?

Погрижихме се децата да могат да се насладят на снега, без да им е студено.
Високата талия и краищата на крачолите затварят напълно панталона. Запазват топлината и същевременно предотвратяват проникването на студен въздух.
Край на изложения на вятъра гръб вследствие на вдигнатото яке, край на проникването на сняг през кръста.

Разполага ли панталонът с гети срещу проникване на сняг през глезените?

Избрахме практично, интуитивно и удобно решение: вътрешният клин е с ленти в долната част на крачолите (като маншетите на китките на зимните якета), които го задържат на мястото му.
Прокарвайки ластика под обувката или ботуша на детето, панталонът няма да се повдига и това ще предотврати проникването на сняг.

Можете ли да сте сигурни, че панталонът е 100% непромокаем?

Външната материя е непромокаема и спира вятъра и проникването на вода (преди изпиране: 2000 мм воден стълб на основната материя, 3000 мм воден стълб в зоната на коленете и седалището). За да ви е топло през зимата, трябва да пазите също главата и крайниците си (глава, ръце, крака).

Водата може ли да проникне през шевовете?
Шевовете на този панталон водоустойчиви ли са?

За удобството на децата и за ваше успокоение, шевовете на този панталон са водоустойчиви. Освен това той е напълно непромокаем. Уверихме се в това чрез тест под душ, възпроизвеждащ условията на двучасов проливен дъжд.
Водоустойчивостта на шевовете на една дреха се осъществява чрез термолепени непромокаеми ленти. Те се поставят от вътрешната страна на шевовете и предотвратяват капилярното проникване на вода по конците.

Можете ли да сте сигурни, че този панталон ще защити детето ви от вятъра?

През зимата защитата от влага (сняг, дъжд) и от вятър е изключително важна, както при активно движение, така и при почивка, тъй като вятърът има силен охлаждащ ефект.
С промазката си за непромокаемост този панталон притежава необходимите качества да бъде сертифициран като ветроупорен.

Находчиво конструиран удобен панталон, с който да изведете малките туристи през зимата

Обличането на детето в зимни дрехи е истинско предизвикателство. С този свръхтопъл и находчиво конструиран панталон сме помислили не само за вас - родителите, но и за вашите деца и тяхната нужда от самостоятелност. Ластичният колан и велкрото улесняват обуването и пристягането към кръста.
Освен това той разполага и с джоб с цип за дребни съкровища, които детето не иска да загуби.
С оформените си колене и еластичните материали панталонът осигурява свобода на движение.

Ще издържи ли този панталон интензивността на заниманията на детето?

Платките от усилена тъкан на коленете и седалището позволяват на детето да опознава света напълно свободно. Осъществяваме изпитвания за устойчивост на търкане и протриване на отделните материи, за да се уверим в тяхната ефикасност.

Устойчивостта на протриване на дадена материя се измерва чрез тест на Мартиндейл. При него парче от тъканта се подлага на триене от машина, докато не се забележи промяна във външния му вид.

Как да обличате детето си за преходи в сняг?

За да изберете за детето си подходящото зимно облекло, независимо от това, с което то ще се занимава, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя: Слой 1: високотехнологичното термобельо отвежда потта, за да поддържа кожата суха.
Слой 2: поларът осигурява топлина и отвежда потта навън.
Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.
Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Децата лесно цапат дрехите си - може ли да перете редовно този панталон, без да го повредите?

Този панталон е създаден да топли децата и да осигурява спокойствие на родителите. Провеждаме изпитвания, за да се уверим, че цветовете няма да избледнеят и че многократното пране няма да промени качествата на тъканта, нейното поведение, плътността или външния ѝ вид. Можете да перете този панталон спокойно и да оставите малкия приключенец да играе свободно по време на преходите си в сняг.

Как да поддържате панталона, за да запазите неговите качества?

За възстановяване на промазката и оптимизиране на качествата на тази дреха през експлоатационния ѝ срок ви препоръчваме да използвате аерозолен или течен импрегнант при всяко пране.

Какво включва гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на продукта, с изключение на тези, които са резултат от нормално износване, и тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.Тази специална 2-годишна гаранция ще бъде зачетена единствено при представяне на продукта и на касовата бележка.

Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите между продуктите от един вид онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция. Повече за нашите мерки за устойчиво развитие: http://developpement-durable.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна материя
100% полиестер
Основна подплата
100% полиестер
Допълнителна подплата
82% полиамид, 18% еластан
Импрегнация
100% полиуретан
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене. Да се пере със затворен цип.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 40°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 40°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Може да се суши в сушилня - умерена температура
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Съветваме ви да прибирате панталона, само ако е напълно сух. Съхранявайте го на защитено от влага място, по възможност на закачалка, тъй като гънките биха могли да повредят тъканта.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Дизайнерският ни екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно нашите дизайнери разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи