Реф. : 8370175
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ, ДЕЦА

ДЕТСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH100 WARM, С ВРЪЗКИ, РОЗОВИ QUECHUA

QUECHUA
4.3/5

Цвят : лилаво, слива / яркорозово

Мнения от потребителите
Декатлон
до 36,30лв. - %

От

36,30лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
36,30лв. - %
Преди0лв.Сега36,30лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Създадохме тези обувки за неинтензивни преходи. Идеални за утъпкан сняг. Подходящи са за заснежени пътеки. Топли обувки с каучукова подметка за по-добро сцепление и стабилност при ходене по утъпкан сняг.

ПРЕДИМСТВА

Топлина Гранична температура: -6°C.
Непромокаемост Непромокаема и дишаща мембрана, която запазва краката сухи.
Сцепление Технология SNOWCONTACT: оптимално сцепление върху снега, грайфер 3 мм.
Фиксиране на стъпалото Средно високи обувки, с един чифт канджи за по-добро пристягане на връзките.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Дали ботушите са достатъчно топли за зимни преходи?

Посредством теренни и лабораторни тестове за степен на усещане за студ, осъществени сред представителна група клиенти, ние измерваме термоустойчивостта на нашите обувки. Вече можем да установим с точност при какви температури обувките ви защитават. Граничните температури на комфорт са посочени за вашите обувки: -6°C за този модел.

Как ботушите защитават от външните условия?

Ботушите са създадени с мембрана, която осигурява непромокаемостта и дишащата функция. Мембраната е много фин материал (от 5 до 25 микрометра), поставен на вътрешната страна на тъканта. Той предпазва от навлизането на вода и отвежда влагата.

Дишащи обувки за оптимален термокомфорт

Термокомфортът е баланс между топлината, която осигурява обувката, и нейната дишаща функция. Прекалената топлина или недостатъчната дишаща функция водят до натрупване на влага, което предизвиква студ. Обувките са създадени за неинтензивна или редовна употреба, с мембрана, която предпазва от навлизането на вода и отвежда влагата.

Как да сме сигурни, че ботушите са 100% непромокаеми?

Непромокаемостта на обувките е гарантирана от лабораторни тестове, симулиращи ходене с крака, потопени наполовина във вода, и полеви изпитания за практичността и амортизирането на обувките. Тестът за непромокаемост определя 3 степени на непромокаемост: 2000 сгъвания (около 4 км ходене), 4000 сгъвания (около 8 км ходене) и 8000 сгъвания (около 16 км ходене). Този модел е изпробван при 2000 сгъвания, равняващи се на 4-километров преход.

Каква е разликата между захващането и сцеплението?

Захващането на ботушите е свързано с броя и формата на грайферите. Както при автомобилните гуми, сцеплението зависи от материалите и браздите на подметките. Захващането оптимизира движението, предотвратява подхлъзването на ботушите назад при изкачване и стабилизира обувките.
Сцеплението предотвратява пързалянето и хлъзгането на ботушите върху гладък терен или при трудни условия (дъжд, сняг, лед), осигурявайки захващането на подметката.

Какъв вид захващане и сцепление осигуряват тези ботуши?

Подметките SNOWCONTACT осигуряват на ботушите максимално удобство на захващане при преход и сцепление върху сняг. Подреждането и височината на грайферите (3 мм) са проектирани стратегически за оптимално захващане при преходите в сняг по наклон. Повърхността и дизайна на грайферите са създадени за отлична стабилност върху твърдия слой сняг, отвеждане на остатъка от вода и предотвратяване на хлъзгането.

Какво представлява технологията SNOWCONTACT на подметките на тези обувки?

Специалният материал и формата на грайферите на подметките SNOWCONTACT осигуряват отлично сцепление и максимална стабилност при ходене. Освен това подметките SNOWCONTACT са с по-добро поведение върху снега от традиционните подметки. Все пак, за максимална сигурност при наличието на лед трябва да използвате подложки против подхлъзване.

Ботушите ще устоят ли във времето на редовна употреба?

Провеждаме лабораторни тестове, за да гарантираме безупречните качества на продукта по време на използването му. Чрез тестовете се проверяват следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепените части, безвредността на продукта, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.

Как да бъдете добре обути за преходите в сняг?

За да сте добре екипирани през зимата, е препоръчително да спазвате следните принципи:
Топлина: вложена топлина благодарение на топлите чорапи.(с идеално процентно съдържание на вълна).
Дишаща функция: чорапите трябва да се избират според интензивността на преходите, а приоритет имат дишащите модели за ограничаване на влажността.
Височина на лицевата част: дължината на чорапите трябва да се адаптира към височината на лицевата част, изберете по-дългите модели за по-голяма защита.

Как се запазват техническите качества на обувките?

Промазаността е свойството на тъканта да не задържа и попива водата. По този начин текстилната материя не се напоява с вода и остава лека, дишаща и топла. Промазката се получава чрез обработка на тъканта от външната страна. Трябва да се обновява през целия срок на живот на дрехата. В нашите магазини се предлагат продукти (спрей или течност) за тази цел.

Как действа гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива дефектите на вашия продукт, с изключение на тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.

Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда

Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция. Всички наши устойчиви подходи на: http://developpement-durable.decathlon.com/

Покажи повече Покажи по-малко
Вижте как е създаден Вашият продукт

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Външна част
30.00% полиуретан, 70.00% полиестер
Подметка
100.00% каучук
Вътрешна част
100.00% полиестер
Топла подплата
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се изплаква с чиста вода след употреба. Да се оставя да изсъхне на открито.
Съвети за съхранение Да се съхраняват на проветриво място, защитено от влага и светлина.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Нашият дизайнерски екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно дизайнерите ни разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на строги изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ