Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
/common/3Dpictures/a/a17be54b-2200-4b2d-9419-bfff30bc59cb.zip/index.html
Реф. : 8492154
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ОБУВКИ, МОМЧЕТА

Детски туристически обувки за преходи MH100 MID KID, от 24 до 34, синьо/лилаво QUECHUA

QUECHUA
5/5

Цвят : синьо-черно / пурпурно

Мнения от потребителите
Декатлон
до 23,60лв. - %

От

23,60лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
Нашите дизайнери разработиха тези детски средно високи обувки MH100 MID за полудневни преходи в сухо време, по лесни пътеки. Детски средно високи обувки за преходи на най-изгодна цена - осигуряват сцепление и защита за ходене в пълна безопасност.

Предимства

Cцепление Подметка с коефициент 0,5 за безопасност в планината.
Лекота 170 г за размер 31.
Лесно обличане/събличане Благодарение на велкрото детето ще може лесно да ги обува и само.
Омекотяване Междинно ходило от EVA на петата.

Техническа информация

Подметка с добро сцепление.

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни изследвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Непрестанно търсим най-доброто съчетание в една обувка на различните характеристики, осигуряващи придвижване по хлъзгав и по сух терен.

Съвети за покупка

Пробвайте и двете обувки, заедно с чорапите, които бихте носили при преход. Обърнете специално внимание на удобството при основата на петата и предната част на крака при спускане по наклон. По време на пробата не трябва да се усеща никакво стягане от обувката. Разходете се с обувките из магазина. Да се използват постепенно при първите преходи, за да се нагодят към крака.

Избор на подходящ номер

Изберете обувки за преходи с един номер по-големи от обичайния ви размер - за осигуряване на оптимален комфорт при спускане по наклон и предотвратяване набиването на пръстите на краката. Съвети: ноктите трябва да са къси; преди всяко спускане проверявайте дали връзките са достатъчно стегнати, за да предотвратяват плъзгане на крака към предната част на обувката.

Тестове на терен

Всички наши обувки са тествани за удобство при носене и на терен, от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. При нашите теренни изпитвания продуктовият мениджър работи с лица извън Quechua с цел тестване, усъвършенстване и одобряване на продуктите.

Лабораторни тестове

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100.00% термопластичен каучук
Външна част
50.00% полиуретан, 50.00% полиестер
Вътрешна част
50.00% полиестер, 50.00% EVA

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи