/common/3Dpictures/a/76eea65a-0826-46f2-984a-4272d89d3679.zip/index.html
Реф. : 8328375
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ НАПРЕДНАЛИ ДЕЦА 7-15 Г.

Детски туристически обувки за преходи Crossrock, непромокаеми, виолетови QUECHUA

QUECHUA
Мнения от потребителите
Декатлон
до 63,60лв. -19 %

От

50,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От 12/03/2019 До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
63,60лв. - %
Преди0лв.Сега63,60лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашият дизайнерски екип от любители на планината разработи тези детски непромокаеми обувки Crossrock за еднодневни преходи във всякакво време по трудни пътеки. Непромокаеми детски обувки, които издържат на всичко, дори на най-лудешките детски приключения. Идеални за семейни планински преходи в във всякакво време.

Предимства

Cцепление Каучукова подметка, подсилена в зоните с най-голяма степен на износване.
Непромокаемост Непромокаема мембрана: тест 8 км преход във вода до средата на лицевата част.
Омекотяване Пълно омекотяване с междинно ходило от EVA по цялата дължина на стъпалото.
Здравина Благодарение на максимално предпазващата подметка и подсилената лицева част.
Лекота 275 г за обувка номер 36.

Техническа информация

Тест за непромокаемост

Тест за непромокаемост на обувките: изпитани лабораторно и в реални условия, обувките с непромокаема и дишаща мембрана гарантират оптимална защита при дъжд. Първо се потапят във вода под въздушно налягане и се проверява дали по повърхността на обувката няма въздушни мехурчета. След това, наполовина потопени, обувките се поставят върху механичен лост, симулиращ ходене, за да се провери дали остават напълно сухи отвътре.

3 степени на непромокаемост

Чрез тест се определят 3 степени на непромокаемост: 2000 сгъвания (около 2 ч ходене), 4000 сгъвания (около 4 ч ходене) и 8000 сгъвания (около 8 ч ходене). Детските обувки Crossrock са непромокаеми за 4000 сгъвания.

Поддържане на непромокаемостта

Непромокаемостта често се нарушава поради проникване на вода от горния край на обувката. За запазване на краката сухи за по-дълго време ви съветваме да използвате гети или непромокаеми мини гети, които ще предотвратят проникването както на вода, така и на камъчета и пясък от горната част на обувката. Препоръчително е обувките да се третират няколко пъти годишно със спрей, възстановяващ непромокаемостта, за възвръщане на първоначалната промазаност и отстраняване на петната.

Съвети за покупка

Пробвайте и двете обувки, заедно с чорапите, които бихте носили при преход. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете специално внимание на удобството при основата на петата и предната част на крака при спускане по наклон. По време на пробата не трябва да се усеща никакво стягане от обувката. Разходете се с обувките из магазина. Да се използват постепенно при първите преходи, за да се нагодят към крака.

Избор на подходящ номер

Изберете обувки за преходи с един номер по-големи от обичайния ви размер - за осигуряване на оптимален комфорт при спускане по наклон и предотвратяване набиването на пръстите на краката. Съвети: ноктите трябва да са къси; преди всяко спускане проверявайте дали връзките са достатъчно стегнати, за да предотвратяват плъзгане на крака към предната част на обувката.

Тестове на терен

Всички наши обувки са тествани за удобство при носене и на терен, от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. При нашите теренни изпитвания продуктовият мениджър работи с лица извън Quechua с цел тестване, усъвършенстване и одобряване на продуктите.

Лабораторни тестове

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
70.00% полиуретан, 30.00% полиестер
Подметка
100.00% каучук
Вътрешна част
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на програма за деликатни тъкани.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Съвети за съхранение Да се съхраняват на сухо място, защитено от UV лъчи.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи