Реф. : 8493608
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ОБУВКИ, МОМИЧЕТА

ДЕТСКИ НЕПРОМОКАЕМИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ CROSSROCK MID, №28-34, ЛИЛАВИ QUECHUA

QUECHUA
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 02/03/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 05/03/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 08/03/2021 5лв.
Нашият дизайнерски екип разработи тези обувки, за да могат децата да скачат, да се изкачват, да бягат и играят навсякъде в планината в слънчеви дни. Непромокаемите обувки Crossrock ще издържат всички приключения на вашето дете. С тях то ще може да открива планината уверено и безгрижно.

Предимства

Непромокаемост Непромокаема мембрана - тест 8 км преход във вода до средата на лицевата част.
Cцепление Подметката от каучук гарантира отлично сцепление и дълготрайност.
Здравина Благодарение на максимално предпазващата подметка и подсилената лицева част.
Омекотяване Междинна подметка от EVA по цялата дължина на стъпалото.
Лесно използване Широката велкро лента и двете самозатягащи се връзки улесняват обуването.

Техническа информация

Подметка с добро сцепление

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Непрестанно търсим най-доброто съчетание в една обувка на различните характеристики, осигуряващи придвижване по хлъзгав и по сух терен.

Съвети за покупка

Нека детето пробва и двете обувки, изправено, с чорапите, които обува при преходи. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете специално внимание на удобството в следните две зони: основата на петата и предната част на крака при слизане по наклон.
По време на пробата не трябва да се усеща никакво стягане от обувката. Разходете се с обувките из магазина. Да се използват постепенно при първите преходи, за да се нагодят към крака.

Кой номер да изберете?

Изберете обувки за преходи с един номер по-големи от обичайния ви размер, за осигуряване на оптимален комфорт при спускане и предотвратяване набиването на пръстите на краката. Съвети: ноктите трябва да са къси; преди спускане се уверете, че връзките са достатъчно стегнати, за да предотвратяват плъзгането на крака към предната част на обувката.

Поддържане на непромокаемостта

Непромокаемостта често се нарушава поради проникване на вода от горния край на обувката. За запазване на краката сухи за по-дълго време ви съветваме да използвате гети или непромокаеми мини гети, които ще предотвратят проникването както на вода, така и на камъчета и пясък от горната част на обувката. Препоръчително е обувките да се третират няколко пъти годишно със спрей, възстановяващ непромокаемостта, за възвръщане на първоначалната промазаност и отстраняване на петната.

Тест за непромокаемост

Тест за непромокаемост на обувките: тествани в лаборатория и на терен, обувките с непромокаема и дишаща мембрана осигуряват оптимална защита при дъжд. Първо се потапят във вода под въздушно налягане и се проверява дали по повърхността на обувката няма въздушни мехурчета. След това, наполовина потопени, обувките се поставят върху механичен лост, симулиращ ходене, за да се провери дали остават напълно сухи отвътре.

3 степени на непромокаемост

Тестът за непромокаемост определя 3 степени на непромокаемост: 2000 сгъвания (около 2 ч ходене), 4000 сгъвания (около 4 ч ходене) и 8000 сгъвания (около 8 ч ходене). Детските обувки Crossrock са непромокаеми за 4000 сгъвания.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
50% полиуретан, 50% полиестер
Подметка
70% бутадиенов каучук (BR), 30% EVA
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа. Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Да се съхраняват на сухо място.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Всички наши обувки преминават изпитания чрез употреба около масива Монблан от представители на потребителите, за които са предназначени, в условия, подобни на тези при реалното им използване.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи