Възползвай се от услугите ни пред входа на обектите. НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Реф. : 8584720
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКИ ОБУВКИ ЗА ГИМНАСТИКА

ДЕТСКИ ОБУВКИ I LEARN, ОТ 25 ДО 30 НОМЕР, БЕЛИ DOMYOS

DOMYOS
4.3/5
4.3/5

Цвят : мръснобяло / черно

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 23/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 26/10/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 28/10/2021 6лв.
Идеални за спортните занимания на деца, които носят от 25 номер нагоре. За най-малките предлагаме модел I LEARN (номера от 20 до 24). Обувки, подходящи за активното ежедневие на вашето дете: поддръжка на петата, мека подметка. Одобрени от подолог. Лесно обуване. Стелката се изважда и можете по-лесно да изберете номер.

Предимства

ПСИХОМОТОРНО РАЗВИТИЕ Съобразени с естественото движение и развитие на детското стъпало.
Промазка Текстилна лицева част с промазка - устойчивост на кратки дъждове.
Гъвкавост Мека подметка благодарение на каналите отпред за по-голяма гъвкавост.
Фиксиране на стъпалото Твърд елемент за поддръжка и високо излята подметка в областта на петата.
Лесно обличане/събличане Ориентир за ляв и десен крак, широко отваряне.
Сцепление Подметка против хлъзгане, която не оставя следи.

Техническа информация

Обувки, адаптирани за детското стъпало

Между 1 и 6-годишна възраст стъпалото играе важна роля в развитието и растежа на детето. Нашите обувки отговарят на специфичните нужди на стъпалото на детето в различните етапи от развитието му.

Как да изберете детски обувки?

От 1 до 2 год. (номера от 20 до 24) - детето се учи да стои изправено и да ходи. Стъпалата са равни и закръглени: нашите обувки I LEARN са много меки и гъвкави, за да позволят свободно естествено развитие на стъпалото. От 3 до 6 год. (номера от 25 до 30) - подобряване на походката, бягане, скачане. Развиват се мускулите, стъпалото става по-фино, започва да се оформя сводът - нашите обувки I MOVE са гъвкави и държат петата стабилно.

Характеристики на стъпалото на децата от 3 до 6 години

Децата от 3 до 6-годишна възраст, които бягат и скачат, се нуждаят от обувки, които предпазват стъпалото и предлагат голяма свобода на движение. Обувките I MOVE на Domyos осигуряват също стабилна поддръжка в зоната на петата. Децата на тази възраст се развиват (растат на ръст и тегло), а физическата им активност се повишава (увеличаване на интензивността и продължителността). Следователно имат нужда от поддръжка и защита.

Как да изберете подходящ номер?

Лесен начин да изберете правилния номер: извадете стелката и я поставете на пода; поставете петата на детето в долния край на стелката; ако пръстите попадат в защрихованата зона, значи номерът е правилен. Между 1 и 3-годишна възраст детското стъпало расте най-бързо, ето защо ви препоръчваме редовно да проверявате номера на обувките. На интернет сайта ни можете да намерите таблица с номерата на детските обувки.

Имат ли нужда децата от поддръжка на свода или не?

Децата се раждат с равни стъпала. От момента, в който проходят, постепенно започва да се оформя сводът, посредством естественото развиване на мускулите. Ето защо не е необходимо обувките на детето да са със стелка за поддръжка на свода (освен при изрично предписание от лекар).

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:
усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), развиване на сила и гъвкавост, стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.

Ползи за интелектуалното развитие:
придобиване на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, по-добри резултати в училище, прогонване на стреса и тревожността.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?
Това е забавна спортна дейност в игрова форма, която се извършва с помощта на адаптирани за целта препятствия и екипировка, подходяща е за деца от 10-месечна до 6-годишна възраст.
Тази гимнастика
помага на детето да открие и развие моторните си умения благодарение на различни упражнения и задачи.
Първа стъпка към всички спортове.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100% каучук
Външна част
85% полиуретан, 15% полиамид
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене.
Съвети за съхранение Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

Тестове и гаранция

Одобрени от подолог. Нашият отдел за научно-развойна дейност работи съвместно с подолог, за да можем прецизно да определим по какъв начин обувките влияят на детското стъпало.
Тестови продукт Всички обувки Domyos се тестват в лаборатория (за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания.

Всички обувки Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи