Реф. : 8595833
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКИ ОБУВКИ ЗА ГИМНАСТИКА

ДЕТСКИ ОБУВКИ 550 KNIT I MOVE, ЧЕРНИ DOMYOS

DOMYOS
5/5
5/5

Цвят : черно / бледожълто

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Нашите дизайнери на продукти за детска гимнастика създадоха тези обувки за заниманията за подобряване на психомоториката на вашето дете. Обувки, подходящи за активното ежедневие на вашето дете: поддръжка на петата, мека подметка. Одобрени от подолог. Лесно обуване. Стелката се изважда и можете по-лесно да изберете номер.

Предимства

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ Лесно обуване благодарение на широкия отвор. Ориентир за ляв и десен крак.
Дишане на стъпалото Материята на обувките позволява въздухът да циркулира.
Гъвкавост Мека подметка благодарение на каналите отпред за по-голяма гъвкавост.
Фиксиране на стъпалото Твърд елемент за поддръжка и високо излята подметка в областта на петата.
Лесно използване Съвет: извадете стелката, за да се уверите, че номерът е точен.
Сцепление Подметка против хлъзгане, която не оставя следи.

Техническа информация

Обувки, адаптирани за детското стъпало

Между 1 и 6-годишна възраст стъпалото играе важна роля в развитието и растежа на детето. Нашите обувки отговарят на специфичните нужди на стъпалото на детето в различните етапи от развитието му.

Как да изберете детски обувки?

От 1 до 2 год. (номера от 20 до 24) - детето се учи да стои изправено и да ходи. Стъпалата са равни и закръглени: нашите обувки I LEARN са много меки и гъвкави, за да позволят свободно естествено развитие на стъпалото. От 3 до 6 год. (номера от 25 до 30) - подобряване на походката, бягане, скачане. Развиват се мускулите, стъпалото става по-фино, започва да се оформя сводът - нашите обувки I MOVE са гъвкави и държат петата стабилно.

Характеристики на стъпалото на децата от 3 до 6 години

Децата от 3 до 6-годишна възраст, които бягат и скачат, се нуждаят от обувки, които предпазват стъпалото и предлагат голяма свобода на движение. Обувките I MOVE на Domyos осигуряват също стабилна поддръжка в зоната на петата. Децата на тази възраст се развиват (растат на ръст и тегло), а физическата им активност се повишава (увеличаване на интензивността и продължителността). Следователно имат нужда от поддръжка и защита.

Как да изберете подходящ номер?

Лесен начин да изберете правилния номер: извадете стелката и я поставете на пода; поставете петата на детето в долния край на стелката; ако пръстите попадат в защрихованата зона, значи номерът е правилен. Между 1 и 3-годишна възраст детското стъпало расте най-бързо, ето защо ви препоръчваме редовно да проверявате номера на обувките. На интернет сайта ни можете да намерите таблица с номерата на детските обувки.

Имат ли нужда децата от поддръжка на свода или не?

Децата се раждат с равни стъпала. От момента, в който проходят, постепенно започва да се оформя сводът, посредством естественото развиване на мускулите. Ето защо не е необходимо обувките на детето да са със стелка за поддръжка на свода (освен при изрично предписание от лекар).

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:
усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), развиване на сила и гъвкавост, стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.

Ползи за интелектуалното развитие:
придобиване на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, по-добри резултати в училище, прогонване на стреса и тревожността.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?
Това е забавна спортна дейност в игрова форма, която се извършва с помощта на адаптирани за целта препятствия и екипировка, подходяща е за деца от 10-месечна до 6-годишна възраст.
Тази гимнастика
помага на детето да открие и развие моторните си умения благодарение на различни упражнения и задачи.
Първа стъпка към всички спортове.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100% каучук
Външна част
40% полиуретан, 60% полиестер
Вътрешна част
100% полиестер
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Съвети за съхранение Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

Тестове и гаранция

Одобрени от подолог. Нашият отдел за научно-развойна дейност работи съвместно с подолог, за да можем прецизно да определим по какъв начин обувките влияят на детското стъпало.
Тестови продукт Всички обувки Domyos се тестват в лаборатория (за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания.

Всички обувки Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи