Реф. : 8278583
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКИ ОБУВКИ ЗА ГИМНАСТИКА

ДЕТСКИ ОБУВКИ 500 BABYLIGHT, ЗА ГИМНАСТИКА, ЦИКЛАМЕНИ DOMYOS

DOMYOS
4.7/5
4.7/5
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
до 22,60лв. -16 %

От

18,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От 17/10/2019 До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
22,60лв. - %
Преди0лв.Сега22,60лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашите дизайнерски екипи създадоха тези обувки, за да съпътстват психомоторното развитие на вашето дете. Иновационен модел за детска гимнастика, одобрен от специалист по психомоторно развитие. Усещането за ходене бос развива баланса, координацията и двигателните умения на детето.

Предимства

Развитие на психомоториката Y Стабилна поддръжка на стъпалото и добро сцепление улесняват движението и баланса
Гъвкавост Изключително мека подметка, която следва всички движения на стъпалото.
Лесно обличане/събличане Широк отвор на обувката, закопчаване с велкро, ориентир за ляв/десен крак.
Сцепление Подметка, която не се хлъзга и подсилени пета и пръсти.

Техническа информация

Обувки Baby Light на Domyos са одобрени от специалист по психомоторно развитие

При наблюдение на деца от 10-месечна до 4-годишна възраст, практикуващи гимнастика с и без обувки, беше установено, че обувки Baby Light на Domyos спомагат за психомоторното развитие на детето и са по-подходящи от ходене бос. По-доброто сцепление и поддръжка на стъпалото улесняват пазенето на равновесие и координацията на движение на детето, а освен това защитават стъпалото.

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:
усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.
Ползи за интелектуалното развитие:
изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.

Съвети за употреба

Обувките са предназначени за употреба в затворени помещения, за предпочитане по гладки и меки настилки. Не е необходимо да се слага чорап, за да може детското краче да е в по-добър контакт с пода. По този начин нервите по стъпалото усещат по-добре контакта със земята и детето пази по-лесно равновесие.

Характеристики на детското стъпало

Ходенето бос се препоръчва за бебета, тъй като им позволява да различават по-лесно усещането на контакт с повърхността. Нервите на стъпалото спомагат да се определи къде да се разпредели тежестта на тялото, за да се запази равновесие. Обувките Domyos са широки и гъвкави и позволяват на детските крака да се развиват и укрепват без ограничения, като същевременно ги предпазват от студ и опасни повърхности. Всички наши модели са адаптирани за специфичната форма на стъпалата на най-малките.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?
Това е забавна спортна дейност в игрова форма, която се извършва с помощта на адаптирани за целта препятствия и екипировка, подходяща е за деца от 10-месечна до 6-годишна възраст.
Тази гимнастика
помага на детето да открие и развие моторните си умения благодарение на различни упражнения и задачи.
Първа стъпка към всички спортове.

Ползи от гимнастиката

Гимнастиката благоприятства психомоторното развитие на най-малките и развива двигателните функции, координацията и запазването на равновесие. Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.

Облекло за гимнастика

Детето трябва да се чувства удобно в облеклото си по време на спортна дейност, да може да свали слой дрехи, ако се налага, и да не ги придърпва на всеки 5 минути. Старайте се да го обличате с удобни дрехи, подходящи за сезона и температурата на средата: блуза с къс или дълъг панталон, яке или горнище, за да не му е студено. За да не се хлъзга, му обуйте обувки Domyos.

Избор на правилен номер обувки

Децата растат много бързо. Толкова бързо растат и краката им. Уверете се, че детето ви носи правилния номер обувки. Неподходящият номер, макар и само с милиметри, може да ограничи подвижността на детето или да повреди глезените и пръстите му. По-големият номер може да промени походката и да предизвика появата на пришки. Между 1 и 2 години детето сменя номера на обувките на всеки 3-4 месеца. Редовно проверявайте номера на обувките.

Покажи повече Покажи по-малко
Вижте как е създаден Вашият продукт

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
05.00% полиуретан, 50.00% полиестер, 45.00% EVA
Подметка
30.00% термопластичен каучук, 30.00% силикон, 40.00% полиестер
Вътрешна част
40.00% полиестер, 60.00% EVA
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Съвети за съхранение Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.
Ограничения за употреба: Обувките Domyos са предназначени за употреба на закрито.

Тестове и гаранция

Обувки Baby Light на Domyos са одобрени от специалист по психомоторно развитие При наблюдение на деца от 10-месечна до 4-годишна възраст, практикуващи гимнастика с и без обувки, беше установено, че обувки Baby Light на Domyos спомагат за психомоторното развитие на детето и са по-подходящи от ходене бос. По-доброто сцепление и поддръжка на стъпалото улесняват пазенето на равновесие и координацията на движение на детето. Освен това защитават стъпалото.
Тестови продукт Обувки Baby Light на Domyos са тествани в реални условия по време на занимания по детска гимнастика. Обувките са предназначени за ходене и катерене по различни препятствия и спортни съоръжения за деца.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи