Реф. : 8489682
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКИ ОБУВКИ ЗА ГИМНАСТИКА

ДЕТСКИ ОБУВКИ 110, БЛЕДОРОЗОВИ DOMYOS

DOMYOS

Цвят : искрящо пастелно розово / снежнобяло

Мнения от потребителите
Декатлон
до 14,90лв. - %

От

14,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
14,90лв. - %
Преди0лв.Сега14,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Нашите дизайнери на продукти за детска гимнастика създадоха тези обувки за заниманията за подобряване на психомоториката на вашето дете. Отличен избор за първи спортни обувки. Меки, стабилни обувки, които не се хлъзгат - идеален избор за гимнастика за най-малките.

Предимства

Гъвкавост Изключително мека стелка и горна част.
Дишане на стъпалото Материята на обувките позволява въздухът да циркулира за по-голямо удобство.
Сцепление Отлична стабилност благодарение на подметката, която не се хлъзга.
Лесно обличане/събличане Y Ориентир за десен/ляв крак, закопчаване с велкро лента, ухо за издърпване.

Техническа информация

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:
усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.
Ползи за интелектуалното развитие:
изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.

Съвети за употреба

Обувките са предназначени за употреба в затворени помещения, за предпочитане по гладки и сухи настилки. Не е необходимо да се слага чорап, за да може детското краче да е в по-добър контакт с пода. По този начин нервите по стъпалото усещат по-добре контакта със земята и детето пази по-лесно равновесие.

Характеристики на детското стъпало

Ходенето бос се препоръчва за бебета, тъй като им позволява да различават по-лесно усещането на контакт с повърхността. Нервите на стъпалото спомагат да се определи къде да се разпредели тежестта на тялото, за да се запази равновесие. Обувките Domyos са широки и гъвкави и позволяват на детските крака да се развиват и укрепват без ограничения, като същевременно ги предпазват от студ и опасни повърхности. Всички наши модели са адаптирани за специфичната форма на стъпалата на най-малките.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?
Това е курс, в който се изпълняват упражнения в игрова форма с адаптирано оборудване, водени и контролирани от инструктор. Упражненията се изпълняват с помощта на адаптирани за целта препятствия (греди, стъпала, наклонени плоскости, успоредни пръти, тунели, ролери и др.), благодарение на които детето се учи да пълзи, скача, катери, пази равновесие и пр. Подходяща е за деца от 10-месечна до 6-годишна възраст.

Ползи от гимнастиката

Какви са ползите от гимнастиката за най-малките?
Гимнастиката благоприятства психомоторното развитие на най-малките и развива двигателните функции, координацията и запазването на равновесие. Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.

Облекло за гимнастика

Какво е облеклото за гимнастика за най-малките?
Облеклото трябва да е удобно и съобразено със сезона: блуза с къс или дълъг панталон от мека материя, яке или горнище, за да не му е студено. За да избегнете хлъзгане върху спортните настилки, обуйте обувки Domyos.

Избор на правилен номер обувки

Как да изберете номер?
Уверете се, че детето ви носи правилния номер обувки. По-голям или по-малък номер (дори с 5 мм) не е препоръчителен. По-малкият номер може да повреди пръстите и глезена на детето или да протрие кожата, а по-големият може да промени походката и да направи пришки. Между 1 и 2 години детето сменя номера на обувките на всеки 3-4 месеца. Редовно проверявайте номера на обувките.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
100.00% термопластичен каучук
Външна част
100.00% полиестер
Вътрешна част
80.00% полиестер, 20.00% EVA
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да се пере на ръка. Да не се почиства на химическо чистене.
Съвети за съхранение Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.
Ограничения за употреба: Обувките Domyos са предназначени за употреба на закрито.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Обувки GSL110 на Domyos са тествани в реални условия от деца, практикуващи детска гимнастика. Всички обувки Domyos преминават технически и лабораторни тестове (например за устойчивост на износване, за сцепление и др). Всички наши продукти се произвеждат в съответствие с токсикологичните изисквания. Всички материали са доказано устойчиви и здрави.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи