Поръчки, направени след 13.03.2020 г., могат да имат временно забавяне поради технически проблеми, съчетани със задържане на доставките при преминаване на границите на страната ни.
Реф. : 8502641
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ ОБУВКИ И БОТУШИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ

ДЕТСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ БОТУШИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH520 X-WARM, КАФЯВИ QUECHUA

QUECHUA
5/5

Цвят : кафяво, махагон / ЧЕРЕН / керемидено червено

Мнения от потребителите
Декатлон
до 72,70лв. -43 %

От

40,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От 14/01/2020 До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
Разработихме тези детски ботуши за редовни преходи по всякакъв тип заснежени терени. Краката остават топли и сухи. Естествената кожа осигурява непромокаемост и здравина. Бързо съхнене заради свалящия се вътрешен чорап. Възползвайте се напълно от снега.

Предимства

Топлина Гранична температура на комфорт: -8°C.
Непромокаемост Непромокаемата основа и горна част от непромокаем текстил запазват краката сухи.
Сцепление Технология SNOWCONTACT: оптимално сцепление върху снега, грайфер 4 мм.
Лесно обличане/събличане Широк отвор и връзки за лесно обуване.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА
Вижте Вашия продукт в действие

Техническа информация

Измерване на термоизолацията на ботушите

Измерваме термоустойчивостта на ботушите в покой и при движение посредством лабораторни и полеви тестове, по време на които представителни клиенти оценяват усещането си за студ. Вече можем да установим с точност при какви температури ботушите ви защитават. Така определяме указаните гранични температури на използване, като взимаме предвид разликата в усещането при мъжете и жените.

Тест за непромокаемост на ботушите

Ботушите са тествани в лабораторни условия, за да се уверим, че ще осигурят оптимална непромокаемост. Първо се потапят във вода под въздушно налягане и се проверява дали по повърхността има въздушни мехурчета. След това, потопени наполовина във вода, обувките се поставят върху механичен лост, симулиращ ходене, за да се провери дали остават напълно сухи отвътре. Лабораторните тестове са допълнени от полеви изпитания за практичността и амортизирането на обувките.

3 степени на непромокаемост

Тестът за непромокаемост определя 3 степени на непромокаемост: 2000 сгъвания (около 4 км ходене), 4000 сгъвания (около 8 км ходене) и 8000 сгъвания (около 16 км ходене).

Степен на непромокаемост на ботушите

Моделът е тестван чрез 4000 прегъвания, равносилни на 8-километров преход.

Технология SNOWCONTACT

Специалният материал и формата на грайферите на подметките SNOWCONTACT осигуряват отлично сцепление и максимална стабилност при ходене. Освен това подметките SNOWCONTACT са с по-добро поведение върху снега от традиционните подметки. Все пак, за максимална сигурност при наличието на лед трябва да използвате подложки против подхлъзване.

Тестове на терен

Ботушите са тествани на терен при климатичните условия, за които са предназначени. В изпитанията взеха участие потребители, придружени от продуктовия мениджър. Анализираме техническите характеристики на ботушите, за да потвърдим качествата им, като вземаме предвид техническото задание на продукта и получената от клиентите обратна информация.

Лабораторни тестове

Провеждаме лабораторни тестове, за да гарантираме безупречните качества на продукта по време на използването му. Чрез тестовете се проверяват следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепените части, безвредността на продукта, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
20.00% полиестер, 80.00% кожа от бик
Подметка
100.00% полиуретан
Топла подплата
100.00% полиестер
Вътрешна част
100.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне на открито. Да се изплаква с чиста вода след употреба.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Да се съхраняват на проветриво място, защитено от влага и светлина.

Тестове и гаранция

Тестови продукт Нашият дизайнерски екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно дизайнерите ни разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на строги изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи