Реф. : 8572461
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БЕБЕШКО ОБЛЕКЛО ЗА ГИМНАСТИКА

ДЕТСКИ АНЦУГ ЗА ГИМНАСТИКА И СПОРТ, ТЪМНОСИН DOMYOS

DOMYOS

Цвят : тъмносиньо

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 12/08/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 13/08/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 13/08/2021 5лв.
Мек и удобен, с права кройка и ластици на крачолите и колана, анцугът е разработен по отговорна технология. Един от първите анцузи за гимнастика на Декатлон, които са разработени и произведени по концепция за минимум отпадък. Малка стъпка в посока създаване на колекция по отговорна технология.

Предимства

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ Лесна за обличане дреха.
Мекота Анцуг от много мека материя, която е приятна за детската кожа.
Еластичност Разтеглива материя, която гарантира пълна свобода на движение.

Техническа информация

Какво представлява концепцията за минимум отпадък (Minimal Waste)?

Това е нов производствен метод за намаляване на текстилните отпадъците още на етап дизайн и създаване на кройката. Продуктът се разработва въз основа на кройката, а не само като се има предвид дизайна на дрехата.
Създаването на кройката е ключова фаза от реализирането на продукта. При разкрояването се стремим различните части на дрехата да прилягат една към друга като пъзел, като по този начин ограничаваме до минимум текстилните отпадъци.

Защо разработваме продуктите си по концепцията за минимум отпадък (Minimal Waste)?

Между 20% и 15% от текстила, използван за облекло, остава неупотребен под формата на изрезки. Отпадъчният текстил означава излишно пропилени природни ресурси. За разрешаването на проблема е жизненоважно да се елиминира източника му - чрез максимум полезно ползване на текстила, минимум отпадък и възможно най-малка загуба на текстил по време на производството на продукта.За този продукт намалихме текстилните отпадъци от 19% на 9%.

Тестове на продуктите

При разработването на нашите продукти ние избираме тъкани и пигменти, който не представляват опасност за най-малките, както и аксесоари (копчета, връзки, орнаменти и пр.), които не могат да бъдат погълнати. Гарантираме, че текстилните компоненти не оказват вреда, в случай че детето ги постави в устата си. Освен това ние разработваме всеки елемент на нашите продукти с приоритет върху безопасността на детето. Съобразили сме и най-малките детайли.

Развитие на детето

Разработваме нашите продукти съвместно със специалист по психомоторика, за да разберем нуждите на децата и да създадем дрехи, които им осигуряват свобода и възможност да са самостоятелни. "Предизвикателството е детето да изгуби кураж и да не му е скучно. Трябва да му предложим движения в рамките на възможностите му, така че да може да ги повтаря, докато станат автоматични и докато ги усвои напълно.", обяснява Агат, нашият партньор и специалист по психомоторика.

В помощ на децата да успеят да се облекат сами

Как да им помогнем? С лесно затварящи се ципове, с широко деколте, за да могат да се облекат сами, без да се оплетат в дрехата, с визуални маркери, които да им помогнат да сложат дрехата правилно и много други. Малки детайли, благодарение на които детето ще придобие самостоятелност и ще започне да се облича само, както големите.

Гимнастика за най-малките

Спорт, игра или момент на осъзнаване и откриване на собствените възможности?
Бебешката гимнастика е от ключово значение за растежа и подобрява психомоторното развитие на детето по забавен начин.
Подходяща за деца от 1 до 6 години, тя се практикува под формата на забавни упражнения с адаптирано оборудване.

Ползи от гимнастиката за най-малките

Ходи ли вашето дете на гимнастика? Знаете ли, че посредством игри и забавни упражнения тази дисциплина всъщност насърчава психомоторното развитие на малките деца? Чрез изпълнението на различни упражнения и откриването на нови усещания детето се научава да пази равновесие, развива двигателните умения и координацията на жестовете си и осъзнава възможностите на тялото си. По този начин детето добива увереност.

Какво облекло е подходящо за гимнастика за най-малките?

Продуктите на Domyos винаги гарантират максимално удобство на децата по време на спорт: тениска, долнище, клин и горнище. Облеклото не трябва да ограничава движенията. Детето трябва да се чувства удобно, докато се движи, без да се налага допълнително да нагласява дрехите си. Функционалността на продуктите Domyos е съобразена с нивото на физическата активност.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
46% полиестер, 48% памук, 6% еластан
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Тестови продукт Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи