Възползвай се от услугите ни пред входа на обектите. НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Реф. : 8400174
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
9082

ДЕТСКА КАСКА ЗА СКИ И СНОУБОРД H-FS 300, СИНЬО/РОЗОВО WED'ZE

WED'ZE
здрава каска за ски и сноуборд фрийстайл. Здрава каска благодарение на черупката от ABS - осигурява защита и непреходна фрийстайл визия.

Предимства

Фиксиране Механизъм за регулиране спрямо обиколката на главата.
Вентилация 12 вентилационни отвора за проветрение и отвеждане на изпотяването.
Лекота Сравнително лека каска с конструкция ABS. Тегло 440 г (S).
Противоударна защита В съответствие със стандарт 1077-B. Външна черупка от ABS за устойчивост.
Лесна поддръжка Сваляща се вътрешна част, подходяща за машинно пране при 30°С.
Топлина Мрежеста материя за регулиране на топлината и комфорт.
Съвместимост Каските и маските с марка Wed'ze са създадени, за да се носят заедно.

Техническа информация

Система TURNRING

Системата Turnering е задължителен елемент, гарантиращ стабилно фиксиране на каската на главата. Тази система ви позволява да регулирате бързо и лесно каската благодарение на механизма, който е достъпен и лесен за манипулиране дори с ръкавици. Тя осигурява максимален комфорт и безопасност. Завъртете механизма надясно, за да стегнете, и наляво, за да отпуснете каската.

Вентилация

Системата за вентилация подобрява терморегулацията на каската и намалява замъгляването на маската. Тази концепция осигурява приток на въздух и отвежда топлината и влагата, като е съобразена с цялостната защита на главата каска+маска.

Конструкция Hard Shell

Конструкцията Hard Shell допринася за здравината и издръжливостта на каската. Тя включва външна черупка от ABS, отлята чрез шприцване, гарантираща устойчивост на външни въздействия. Комбинира дълъг живот и устойчивост на удари. Вътрешната част от EPS абсорбира ударите. Каска, която не е претърпяла сериозен удар, трябва да се сменя най-късно на всеки 5 години.

Стандарт EN 1077

Европейският стандарт EN 1077 се прилага за каски, предназначени за защита на главата при ски и сноуборд. Продуктите, изработени в съответствие с този стандарт, се изпитват за противоударна защита и устойчивост на пробиване.

Свалящи се текстилни компоненти

Предимството на свалящата се вътрешна подплата е, че може да се пере. Вътрешната текстилна подплата се сваля и може да се пере в пералня на 30°С.

Персонализиране

Можете да персонализирате каската със самозалепващи стикери, които се поставят лесно и са съобразени с изискванията за безопасност.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Пяна
100.00% експандиран полистирен
Външна материя
100.00% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Съвети за съхранение Съхранявайте каската на сухо място, далече от източници на топлина и ултравиолетови лъчи. След като изсъхне напълно, съхранявайте каската в сак или калъф от плат.
Ограничения за употреба: Каска, претърпяла сериозен удар, трябва да бъде сменена.

Тестове и гаранция

Всички наши каски са сертифицирани от външна лаборатория.
Тестови продукт Всички продукти с марката Wed'ze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи