Реф. : 8332432
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЕТСКИ РАНИЦИ И ЩЕКИ ЗА ПРЕХОДИ

ДЕТСКА РАНИЦА ЗА ПРЕХОДИ MH500 EASYFIT, ЧЕРВЕНА QUECHUA

QUECHUA
4.8/5
4.8/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 18/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 21/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 21/09/2021 6лв.
Нашите дизайнери създадоха тази раница с вместимост 50 литра за преходи с продължителност един или повече дни по трудни пътеки. Детска раница 50 л, идеална за няколкодневни преходи или бивакуване. Със системата Easy fit презрамките и гърба се регулират с едно движение.

Предимства

Вместимост Обем: 51 л. Тегло: 1 400 г. Размери: вис. 67 см; Ш 28 см; Д 26 см.
Комфорт при носене Гръб и презрамки с пяна, пригодени за деца. Гръден ремък. Система Easyfit.
Проветрение Пяна с релеф на гърба за по-лесна циркулация на въздуха.
Разпределение на пространството Джобове: 1 вътрешен, 3 външни, държач за щеки, мрежа отпред. Достъп до дъното.
Устойчивост на триене Материя, устойчива на триене (дъно и гръб). Гаранция 10 години.

Техническа информация

Лабораторни тестове

Провеждаме лабораторни тестове за одобрение на материалите:
тъкани, катарами, колани, подплънки, ципове и др. Например за тъканите: устойчивост на протриване и на скъсване, запазване на цветовете при излагане на UV лъчи, при пране, непромокаемост и др. Впоследствие крайният продукт се подлага на ускорен тест за износване с цел регулиране издръжливостта на съединенията: пълна с баласт, раницата се поставя върху манекен, който възпроизвежда многократно движенията при бързо ходене.

10 години гаранция, техническо партньорство

Отделът за научноизследователска и развойна дейност в областта на тежката конфекция, партньор на Quechua в изследването и одобряването на отделните елементи и сглобките, провежда тестове, симулиращи стареенето на раниците. На тези изпитвания се подлагат материалите, шевовете и крайният продукт. Въз основа на получените резултати Quechua може да предостави гаранция на изпитаните раници за 10 години от датата на покупка, посочена върху касовия бон.

10 години гаранция, условия

Гаранцията покрива дефектите на раницата, освен получените в резултат на нормално износване и при необичайни условия на употреба. Тази специална 10-годишна гаранция ще бъде зачетена единствено при представяне на продукта и на касовия бон.Ако е в гаранция, продуктът ще бъде заменен или поправен безплатно. Тази търговска гаранция не изключва приложимите законови гаранции в съответната област и/или държава.

Как се измерва обемът на раниците?

Обемът на всяка раница се измерва по стандартизиран метод: напълваме основното отделение и всички джобове с малки топки. След това прехвърляме топките в оразмерен съд и отчитаме обема в литри.

Система Easyfit

Тя ви позволява да регулирате раницата си направо на гърба, с едно движение, така че да съответства оптимално на вашето телосложение: за максимален комфорт.

Как се регулира раницата Forclaz EasyFit?

1. Най-напред разхлабете всички ремъци (презрамки, колан, стабилизатори). 2. Сложете раницата на гърба. 3 - Сложете колана върху ханша (така че да обхваща тазовите кости и го стегнете. 4. Стегнете ремъците на презрамките. 5 – След това издърпайте ръкохватките Easyfit, докато презрамките прилепнат до раменете ви. 6. Накрая нагласете стабилизаторите така, че да ви е удобно.

Проведени тестове за ефикасността на системата EasyFit от нашите бюра за изследване и развойна дейност

Концепция за удобство: раница със система Easyfit се регулира 2 до 3 пъти по-бързо и не се налага настройката ѝ да бъде коригирана. Качеството на регулиране не се различава от това на класическите раници: Комфортът на раницата EasyFit е оценен високо чрез 4% дисперсионен анализ на Фридман, а потребителите дават 6 пъти по-често благоприятни отзиви за по-доброто регулиране.

Как да подредите раницата?

На дъното поставете спалния чувал. Близо до гърба сложете тежките предмети (палатка, котлон, храна). Дрехите подредете около тях. Шалтето може да се постави под големия капак, а палатката - под раницата, ако не се е побрала вътре. Сложете на лесно достъпно място непромокаемо яке и/или полар. В джобовете разпределете дребните вещи, необходими през деня (слънцезащитен крем, карта, очила и пр.). Хидратиращата система поставете в предвидения за тази цел джоб по протежението на гърба.

НАМАЛЕНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА

Тъй като осъзнаваме, че са необходими действия, за да запазим нашата планета, Quechua се ангажира да ограничи въздействието на своите продукти върху околната среда.
Към днешна дата продуктът не е разработен с екодизайн, но работим постоянно в посока отговорност към околната среда: екоконцепция, възможност за поправка и дълъг живот на продуктите са основните направления, които развиваме.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
100% полиестер
Подплата
100% полиестер
Външна материя
100% полиамид
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене
Съвети за съхранение Да се съхранява на сухо място.
Ограничения за употреба: Не са непромокаеми - подсигурете защита в случай на дъжд.

Тестове и гаранция

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи.
Нашият продуктов инженер, отговорен за изпитванията в реални условия, извършва тестове с деца на всеки етап от разработката на продуктите до пускането им в продажба.
Тестови продукт Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли, високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на много сериозни полеви изпитания, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, по който можем да усъвършенстваме своите продукти.
Гаранция 10 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи