Реф. : 8553377
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЪДОВЕ, КОТЛОНИ ТРЕКИНГ

ДЕСЕРТ ЗА ПРЕХОДИ КРЪМБЪЛ С ЯБЪЛКА И БАНАН, 70 Г FORCLAZ

FORCLAZ
Декатлон
  • Доставка в магазин От 17/01/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или пункт за взимане От 20/01/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 21/01/2021 5лв.
Нашият екип от любители на планинския трекинг разработи този десерт, съобразен с енергийните нужди при физическа дейност сред природата, с минимално тегло 70 г. 386 kcal в 100 г (дехидратирано тегло на ястието 50 г). Тегло след добавяне на вода: 150 г.

Предимства

Лесно използване Бързо (3-5 мин) и лесно приготвяне благодарение на мерителните деления отвътре.
Енергизиращ ефект 386 kcal в 100 г дехидратиран продукт / 150 г след добавяне на вода.
Лесно пренасяне Размер на пакетчето: 15 x 15 x 2,5 см. Общо тегло: 70 г.

Техническа информация

Съвети за използване

Отворете опаковката и натиснете двата ръба един към друг, за да се отвори дъното на пликчето като плоска чиния. Добавете 100 мл гореща или топла вода (до белег 3), разбъркайте с лъжица и затворете ципа. Докато храната се рехидратира, разклащайте често опаковката. Изчакайте от 3 до 5 мин. Отворете, разбъркайте отново и консумирайте съдържанието.
Можете да рехидратирате десерта и със студена вода или мляко, но трябва да предвидите повече време.

Дехидратация или лиофилизация?

Повечето от нашите хранителни продукти са лиофилизирани (с изключение на подправките, ориза и пастата). Това е процес на сублимация (преминаване на водата от твърдо директно в газообразно състояние), при която всички хранителни качества на подбраните за рецептата съставки се запазват (за разлика от други методи на дехидратиране). Запазва се и вкусът на продуктите, което е много важно, и се използват по-малко консерванти.

Как се приготвят нашите храни?

Всички лиофилизирани храни от нашата гама са произведени във Франция. Говеждото месо е с френски произход и е готвено на ниска температура (около 70°C) между 45 минути и 1 час, преди да бъде дехидратирано. Другите съставки са лиофолизирани поотделно. Според избраната рецепта се съчетават всички продукти, заедно с необходимите подправки и билки. Накрая се опаковат в индивидуални порции.

Размери и тегло

Тегло с вода: 150 грама. Тегло сухо: 50 грама. Размери: 15 x 15 x 2,5 см.
Тегло: 70 грама (с опаковката).

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности: 50 г | 100 г Енергийни стойности: 816 kJ - 193 kcal | 1632 kJ - 386 kcal Мазнини: 1,9 г | 3,8 г от които наситени мазнини: 1,7 г | 3,4 г Въглехидрати: 41,0 г | 83,0 г от които захари: 32 г | 63 г Протеини: 1,4 г | 2,8 г Сол: 0,1 г | 0,2 г

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Да се съхранява на проветриво и сухо място.

Тестове и гаранция

Целият ни дизайнерски екип получи възможността да опита този десерт кръмбъл с ябълки и банани в процеса на неговото разработване по време честите си преходи в масива Монблан, където е разположена централата на Forclaz - марката за трекинг на Decathlon.
Нашият дехидратиран десерт получи одобрението на специалист по диетология и на група от дегустатори.
Тестови продукт Всички хранителни продукти, които използваме, са тествани от екипа ни и от дегустатори на всеки етап от приготвянето им, за да задоволят в най-висока степен нуждите и изискванията ви.

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи