Реф. : 8586546
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СЪДОВЕ, КОТЛОНИ ТРЕКИНГ

ДЕХИДРАТИРАНА ХРАНА ГОВЕЖДО С КАРТОФЕНО ПЮРЕ ЗА ТРЕКИНГ, 120 Г FORCLAZ

FORCLAZ
4.3/5
4.3/5
Декатлон
Нашият екип от любители на планинския трекинг разработи храна, съобразена с енергийните нужди при физическа дейност сред природата, с тегло едва 140 г. 445 kcal в 100 г (дехидратирано тегло на ястието 140 г с опаковката). Тегло след добавяне на вода: 510 г.

Предимства

Лесно използване Приготвя се бързо (5-8 мин) и лесно, тъй като опаковката е градуирана.
Енергизиращ ефект 445 Kcal в 100 г дехидратиран продукт / 534 Kcal за 510 г хидратиран продукт.
Лесно пренасяне Повторно затваряща се опаковка.Размери: 17,5 x 18,5 x 5,5 см. Общо тегло: 140 г.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Съвети за употреба

Отворете опаковката и натиснете двата ръба един към друг, за да се отвори дъното на пликчето като плоска чиния. Добавете 400 мл почти вряла вода (ниво 8) и разбъркайте с лъжица. Затворете опаковката. Докато храната се рехидратира, разклащайте често опаковката. Изчакайте 5 до 8 минути, преди да го отворите, разбъркайте отново и консумирате съдържанието.

Съвети за употреба (продължение)

Опаковката може да се скъса до средата, за да се използва като купа. Внимание: колкото по-топла е водата, толкова по-добре се хидратира сместа. Ако водата не е вряла, изчакайте няколко минути преди консумация на ястието.

ЛИОФИЛИЗАЦИЯ ИЛИ ДЕХИДРАТАЦИЯ?

И двете технологии са вдъхновени от природата. С тях водата се премахва чрез студено или горещо изсушаване, за да се осигури дълготрайност на храната.
Лиофилизацията премахва водата, превръщайки я от твърдо (замразяване) в газообразно състояние.
Този древен процес е бил използван от населението на планинските райони на Южна Америка.
Дехидратацията представлява изсушаване на храната на висока температура. При нея водата се отстранява чрез изпаряването ѝ.

КАК СЕ ПРИГОТВЯТ НАШИТЕ ХРАНИ?

Във Forclaz се стремим да предложим все повече и повече 100% лиофилизирани продукти.
Лиофилизацията чрез студено изсушаване позволява по-добро запазване на хранителните и вкусовите качества на продуктите и елиминира необходимостта от консерванти и добавки. Благодарение на това успяваме да създадем рецепти, вкусни почти колкото домашната храна.
За сухите храни (ориз, тестени изделия, грис и др.), които така или иначе могат да се съхраняват дълго време, не е необходима лиофилизация.

ПЛЮСОВЕ

Тъй като се стремим да бъдете удовлетворени, през 2020 г. подобрихме това ястие благодарение на вашите отзиви. Разработихме нова рецепта с намалено съдържание на сол.
Сиренето Tomme и говеждото месо са с произход Франция и са лиофилизирани.
Месото е сготвено. Използваме настъргани картофи без емулгатор с произход Франция.
Благодарение на тези подобрения получихме сертификат за гаранция на произхода Origine France Garantie.
Това ястие е произведено във Франция.

Размери и тегло

Тегло с вода: 510 грама. Тегло сухо: 120 грама. Размери: 17,5 x 18,5 x 5,5 см.
Тегло: 140 грама (с опаковката).

Опаковка със защитна атмосфера Да се консумира цялото количество след отваряне.

Храната не остава прясна завинаги. С времето хранителните продукти се развалят и мухлясват. За да спрем този процес и да запазим ястията свежи възможно най-дълго време, добавяме хранителен газ (азот E941) в опаковката, за да я запечата. Инертен и без миризма, азотът защитава от окисляване и не позволява навлизане на влага. Да се консумира цялото количество след отваряне.

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности: за 100 г | за една порция (120 г) Енергийни стойности: 1869 kJ - 445 kcal | 2243 kJ - 534 kcal Мазнини: 18 г | 22 г от които наситени мазнини: 11 г | 13 г Въглехидрати: 44 г | 53 г от които захари: 12 г | 14 г Протеини: 25 г | 30 г Сол: 2,7 г | 3,2 г

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Да се съхранява на проветриво и сухо място.

Тестове и гаранция

Целият ни дизайнерски екип получи възможността да опита това ястие пюре с говеждо в процеса на неговото разработване по време честите си походи в масива Монблан, където е разположена централата на Forclaz марката на трекинга в Decathlon.
Това ястие с телешко е тествано и одобрено чрез изпитвания на терен, в реални условия. Тестовете и дегустацията бяха извършени от представителна група потребители в рамките на 5-седмичен трекинг: 2 седмици на Канарите и 3 седмици по туристически пътеки GR10.
Тестови продукт Всички хранителни продукти, които използваме, са тествани от екипа ни и от дегустатори на всеки етап от приготвянето им, за да задоволят в най-висока степен нуждите и изискванията ви. Нашето лиофилизирано ястие е одобрено от диетолог и от тестова група.

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи