Възползвай се от услугите ни пред входа на обектите. НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Реф. : 8600733
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
СКИ ЗА ФРИЙРАЙД ЖЕНИ

ДАМСКИ СКИ ЗА ФРИЙРАЙД FR 500 PATROL 95 WEDZE

WEDZE
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 05/11/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 08/11/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 09/11/2021 Безплатно
Нашият дизайнерски екип от любители на фрийрайда разработи тези ски за жени на ниво напреднали, които търсят ски за фрийрайд с характер на алпийски ски. Също като ски патрулите моделът Patrol гарантира контакт и стабилност при всякакви снежни условия.

Предимства

ПЛАВАЕМОСТ Талия 95 мм, рокер на върха и опашката.
Маневреност Среден радиус и равномерен флекс за маневреност и добър контакт със снега.
Стабилност Профил directional за стабилност в завоя.
Сцепление Камберът под обувките прави ските подходящи за твърд сняг.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Техническа информация

Какъв скиор сте?

Ако за вас фрийрайда не е само каране на необработен терен и сте на ниво напреднали, ските Patrol са отличен избор. Също като ски патрулите, на които е кръстен, моделът Patrol ще е ваш съюзник при всякакви снежни условия.Ако като ски патрулите не искате да се съмнявате в оборудването си, ските Patrol ще ви донесе удоволствие от карането, независимо от снежните условия. Това са перфектните ски за напреднали във фрийрайда.

Описание

Ските са стабилни и с тях се чувствате уверени на твърд сняг, остават на повърхността на мек сняг. Ските Patrol е с профил directional, което ги прави маневрени в завоя. Радиусът 19 м не е нито твърде дълъг, нито твърде къс, и позволява различни видове завои. Рокерите са слабо изразени, за да осигурят добра стабилност.
За 175 см 136/95/118 мм, r=17,5 м.
За 185 см 136/95/120 мм, r=19 м.

Конструкция

Woodcore Tec е конструкция със сърцевина от дърво (топола) и вертикални стени. Какви са предимствата на тази конструкция?Дава на ските отличен отскок, особено приятен на пудра. Позволява на ските да са пъргави на пудра, без това да компрометира контакта със снега на обработен терен.

Каучук

Конструкцията на ските включва каучуков елемент. Той е разположен на върха и ролята му е да неутрализира деформациите и намалява вибрациите от рокера.

Подготовка на ските

Готови за използване ски (вакса и наточени кантове). Наточени кантове на 89°.

Здравина

Черна основа за по-лесен сервиз.
Структуриран покривен слой, за да е издръжлив на драскане. Конструкция semi-cap.
Метален протектор на опашката.

Какво е геометрия на ските?

Геометрията на ските включва три характеристики - широчина на върха, на талията и опашката. Колкото по-широк е върхът, толкова по-лесно влизате в завоя. Колкото по-тясна е талията, толкова по-добър контакт със снега гарантират ските на твърд сняг. Колкото по-широка е талията, толкова по-удобни и стабилни са ските при промяна на снега. Колкото по-широка е опашката, толкова стабилни са ските в завоя.Колкото по-тясна е опашката, толкова по-лесно е диагоналното свличане.

Геометрия

Профил Rocker/Cambre/Rocker, directional.
Размери165 см (само в синьо 8548631)/175 см/185 см (само в червено 8548598).
За 165 см 136/95/118 мм, радиус 15 м;
за 175 см 136/95/118 мм, радиус 17.5 м;
за 185 см 136/95/120 мм, радиус 19 м.

Какво е камбер?

При ските с извивка рокер върхът, понякога и опашката, са повдигнати от земята по-рано, отколкото при ските с камбер профил. Така точките на контакт се изместват към центъра. Контактната повърхност е по-къса и позволява по-добра маневреност и флотация на мек сняг. При увеличаване на ъгъла на страничен наклон, контактът със снега е по цялата дължина на канта за добро сцепление на твърд сняг. Колкото по-дълъг е рокера, толкова по-маневрени са ските.

Тегло

За 165 см без автомат 1825 г, с автомат 3045 г (само в синьо). За 175 см без автомат 1925 г, с автомат 3145 г. За 185 см без автомат 2075 г, с автомат 3295 г (само в червено).

Помощ при избор

Ако сте начинаещи във фрийрайда, изберете модел Rookie.
Ако имате опит в извънпистовото каране, изберете модел Patrol или Slash.
Ските Patrol са за тези, които търсят сериозни ски, стабилни, с добър контакт със снега и мултифункционални, докато ските Slash са за фрийрайдърите, които предпочитат изключително пъргави ски.
Ски обувките Pow Chaser са отличен избор за любителите на пудрата.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Дъска
20% фибростъкло, 10% стомана, 5% полиетилен, 20% полиамид, 45% дървесина
Съвети за съхранение Как да поддържате ските си?https://www.wedze.fr/conseils/comment-bien-entretenir-mes-skis-tp_90109
https://support.decathlon.fr/ski-et-snow-tp_2072

Тестове и гаранция

Ските Patrol бяха тествани и одобрени от представителна група от над 30 любители на фрийрайда. Здравината им беше подложена на изпитание от професионалисти в планината, както и от ски патрули, в продължение на над 45 дни през зимния сезон на 2019-2020 г.
Тестове
Тестови продукт Ските Patrol бяха тествани и одобрени от представителна група от над 30 любители на фрийрайда. Здравината им беше подложена на изпитание от професионалисти в планината, както и от ски патрули, в продължение на над 45 дни през зимния сезон на 2019-2020 г.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи