/common/3Dpictures/a/9e946949-9c67-4dfd-927d-52dd09d82445.zip/index.html
Реф. : 8354307
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH500, КОЛЕКЦИЯ 2018, СИВО/ЗЕЛЕНО QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
Мнения от потребителите
Декатлон
до 63,70лв. - %

От

63,70лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
63,70лв. - %
Преди0лв.Сега63,70лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Обувките NH500 са създадени в региона на Френските Алпи и са подходящи за еднодневни преходи сред природата в сухо време. Екологична концепция,. Нашият екип разработи тези удобни обувки за преходи от кожа, подходящи за терени с малка денивелация. Ще ви спечелят и със стилния си дизайн и атрактивни връзки.

Предимства

Омекотяване Омекотяване на цялото стъпало за максимален комфорт.
Сцепление Подметка CrossContact с грайфери 4 мм, подходяща за естествени терени.
Фиксиране на стъпалото Система за връзване със 7 връзковода за по-точно прилягане към крака.
Устойчивост на триене Лицева част от цепена кожа и подметка от каучук.
Екоконцепция Подметка от 30% рециклиран каучук. Вътрешна част 100% от рециклирани материали.
Лекота 285 г за обувка номер 39.

Техническа информация

Подметка CrossContact

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувка, осигуряваща идеален комфорт при придвижване както по мек (горска пътека), така и по минерален терен (крайбрежен път).

Ограничаване на въздействието върху околната среда

Производството на обувки NH500 през 2018 г. е с екологични материали:- вътрешна част от рециклиран полиестер (100%);
- външна подметка от рециклиран каучук (30%).

Предназначени за употреба на естествен терен

Обувките за преход за предназначени за употреба на естествен терен. Материалите за производството на подметката и вътрешната част са избрани за оптимална съвместимост с мек (горска пътека) и минерален терен (камениста крайбрежна пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

Лабораторни тестове

Проведените лабораторни тестове проверяват следните елементи: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсичност, устойчивост на UV-лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове ни позволяват да подобрим качеството на продукта и да предотвратим преждевременното износване на обувките за преходи.

Произход на кожата

За изработката на обувките се използва т. нар. "цепен набук". Той осигурява мекота и комфорт при контакт с крака.Обувките са изработени от телешка кожа. Не убиваме животни, за да получим тази кожа, използваме единствено отпадъчни продукти от хранително-вкусовата промишленост.

Поддръжка на кожените обувки

Съвети след преход:изсушете ги далеч от източник на топлина, четкайте енергично добре изсушената кожа с твърда четка, за да отстраните кал и замърсявания, почистете с четка от естествен каучук "креп" или гума за набук, за да отстраните петната. При упорити петна почистете с четка и малко хладка вода, изсушете, отново изчеткайте с твърда четка. Напръскайте с препарат за непромокаемост.

Как да изберете правилния размер на обувки за преходи?

Премерете и двете обувки с чорапите, които ще носите при преход, и застанете прави. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете внимание на комфорта в следните 2 зони: основата на петата и предната част на крака при спускане по наклон. Не трябва да усещате никакви точки на стягане при пробата. Свободно се разходете в магазина. Използвайте обувките постепенно при първите преходи, за да се нагодят към крака.

Изборът на обувка и подходящ за нея чорап е от особена важност.

Причините за поява на пришки по време на преход могат да бъдат различни: триене, подгъване на чорапа, влагата, неподходящ размер - много малък или прекалено голям. Следователно е много важно добре да изберете точния размер обувки за преходи както и материята на чорапите, подходяща за тях.

Как да изберете правилния размер чорапи за преходи?

Изберете подходящ размер чорап за вашия крак, за да избегнете нежелани гънки, било защото чорапът е прекалено голям и следователно има прекалено много тъкан около крака ви, било защото чорапът е прекалено малък и се смъква към вътрешността на обувката.

Как да изберете материята на чорапи за преходи?

По време на преход е необходим оптимален контрол на влагата, но въпреки това изпотяването често е неизбежно. Ако обувката е дишаща, тя ще изведе влагата от изпотяването, следователно изберете леки и дишащи чорапи. Ако обувката е непромокаема и ви защитава от дъжд, имате нужда от друг вид чорап: изберете такъв, който ще абсорбира потта и възможно най-добре ще я отдалечи от крака ви.

Кои чорапи са подходящи за обувките NH500?

Този модел обувки са дишащи, но не достатъчно, за отвеждане на цялата влага от изпотяване. Затова в комбинация с тях се препоръчват чорапи NH500 low или mid: те съдържат памук, абсорбиращ влагата, и са с вътрешен слой от хавлиена материя, който отвежда влагата от крака.Този модел чорапи е достатъчно висок, за да осигури необходимата защита на глезена от триене в обувката.
Отлична комбинация, която ще предотврати появата на пришки.

Гаранция

Обувките за преходи са с гаранция 2 години.
Ние се стремим да ви предложим здрави и устойчиви продукти, които да направят по-удобни вашите разходки в природата. Благодарение на това ще можете да изживявате нови и нови приключения с тях.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Подметка
70.00% стирен-бутадиенов каучук, 30.00% EVA
Външна част
20.00% полиестер, 80.00% кравешка кожа
Вътрешна част
100.00% рециклиран полиестер
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Съвети за съхранение Съхранявайте на проветриво и защитено от пряка слънчева светлина и влага място.
Ограничения за употреба: Не са подходящи за дъжд, планински преходи и пътища (асфалт).

Тестове и гаранция

Тестови продукт Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли високотехнологични продукти, които се тестват в различни условия и на различни терени, например в горите на Фонтенбло и Бретан. По този начин можем да усъвършенстваме постоянно своите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи