Непромокаеми обувки на отлична цена.

/common/3Dpictures/a/a312b383-4f31-4b3c-9ce9-2b61312d0844.zip/index.html
Реф. : 8492099
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕДНОДНЕВНИ ПРЕХОДИ

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH150 MID PROTECT, БОРДО QUECHUA

QUECHUA
4.8/5

Цвят : шоколадово / кафяво, сепия

Мнения от потребителите
Декатлон
до 63,90лв. - %

От

63,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
63,90лв.  %
Преди0лв.Сега63,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Непромокаемите обувки NH150 са създадени в региона на Френските Алпи и са подходящи за преходи до 2 ч в гористи или открити местности в дъждовно време. Непромокаеми обувки със средновисока яка на отлична цена. Обувките за преходи са непромокаеми при преход от 2 ч на слаб дъжд. Каучуковата подметка осигурява допълнителна устойчивост и сцепление.

ПРЕДИМСТВА

Омекотяване Пореста каучукова подметка, приспособена за естествени терени.
Сцепление Подметка CrossContact с грайфери 4 мм, подходяща за естестени терни.
Непромокаемост Непромокаема дишаща мембрана, тествана за период от 2 ч на дъжд.
Удобно използване Стелка 5 мм, с подплата от пяна около глезена за повече комфорт.
Фиксиране на стъпалото Средновисока яка на обувката с високо разположено връзване за добра поддръжка.
Противоударна защита Синтетичен борд в предната част за защита от камъни.
Лесно използване Средновисока яка на обувката, ограничаваща навлизането на камъчета или клони.
Лекота Тегло на обувката: само 360 г за размер 39.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Подметка CrossContact

Подметката е изработена след продължителни лабораторни проучвания. Съставена е от специално разработен каучук за оптимизирана стабилност и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувка, осигуряваща идеален и индивидуализиран комфорт при придвижване както по мек (горска пътека), така и по минерален терен (крайбрежен път).

Предназначени за употреба на естествен терен

Обувките за преход за предназначени за употреба на естествен терен. Материалите за производството на подметката и вътрешната част са избрани за оптимална съвместимост с мек (горска пътека) и минерален терен (камениста крайбрежна пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

Тест за непромокаемост

Обувките са преминали тестове в лабораторни и реални условия. Снабдени са с дишаща мембрана, осигуряваща оптимална непрокомаемост. Обувките се потапят във вода при въздушно налягане, проверява се за мехурчета по повърхността им. След това се потапят до средата и се поставят на тест-машина, симулираща движение, за да се провери запазването на вътрешността на обувката суха.

3 нива на непромокаемост

Тестовете за непромокаемост включват 3 нива: при 2000 сгъвания (около 2 ч ходене), при 4000 сгъвания (около 4 ч ходене) и при 8000 сгъвания (около 8 ч ходене). Дамските обувки NH150 MID са непромокаеми при 2000 сгъвания.

Удължаване на непромокаемостта на обувките

Препоръчително е обувките да се обработват няколко пъти годишно с импрегниращ спрей за възстановяване на първоначалната непромокаемост и почистване.

Лабораторни тестове

Проведените лабораторни тестове проверяват следните елементи: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсичност, устойчивост на UV-лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове ни позволяват да подобрим качеството на продукта и да предотвратим преждевременното износване на обувките за преходи.

Избор на размер на обувките за преходи

Пробвайте и двете обувки, с чорапите, които бихте носили при преход. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете специално внимание на удобството при основата на петата и опората на петата и пръстите при спускане. Не пристягайте силно обувките, когато ги пробвате. Разходете се в магазина. Използвайте ги на кратки разходки, за да прилегнат по крака.

Значение на комбинацията обувка/чорап

Различни причини за поява на мазоли: триене, подгъване на чорапа, влага, неподходящ размер - много малък или прекалено голям.
Важно е добре да изберете точния размер обувки за преходи и материята на чорапите, подходяща за тях.

Избор на размер на чорапите за преходи

Изберете подходящ за вашия крак размер чорап, за да избегнете нежелани гънки, било защото чорапът е прекалено голям и следователно има прекалено много тъкан около крака ви, било защото чорапът е прекалено малък и се смъква към вътрешността на обувката.

Избор на материя на чорапите за преходи

По време на преход е необходим оптимален контрол на влагата. Изпотяването на краката е неизбежен фактор. Ако обувките са дишащи, те отвеждат влагата от изпотяване, затова трябва да се комбинират с лек и дишащ чорап.
Ако обувките са непромокаеми и осигуряват защита от дъжд, тогава се препоръчва избор на чорапи, абсорбиращи и отвеждащи влагата от изпотяване.

Избор на подходящ модел чорапи към обувки NH150 MID

Непромокаемата мембрана на тези обувки е дишаща, но отвеждането на влагата е ограничено в сравнение с изцяло проветриви обувки. Затова в комбинация с тях се препоръчват чорапи NH100 high: те съдържат памук, абсорбиращ влагата, и са с вътрешен слой от хавлиена материя, който отвежда влагата от крака.Чорапите са достатъчно високи, за да могат да защитят глезена от обувката. Това е отлична комбинация на чорапи и обувки за ограничаване на появата на мазоли.

Гаранция

Обувките за преходи са с гаранция 2 години.
Ние се стремим да ви предложим здрави и устойчиви продукти, които да направят по-удобни вашите разходки в природата. Благодарение на това ще можете да изживявате нови и нови приключения с тях.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Подметка
100.00% бутадиенов каучук (BR)
Външна част
30.00% полиуретан, 15.00% полиестер, 50.00% полиамид, 05.00% еластан
Вътрешна част
30.00% полиуретан, 70.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Съхранявайте на проветриво и защитено от пряка слънчева светлина и влага място.
Ограничения за употреба: Не се препоръчват при планински преходи и асфалт.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Тестовете в реални условия се провеждат съвместно с техническите ни партньори в района на Фонтенбло и Бретан и гарантират комфорта и здравината на продуктите. Чрез тях можем да усъвършенстваме нашите продукти.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ