Уважаеми клиенти, молим да имате предвид, че поради големия обем от пратки, срока за доставка в област Варна може да бъде удължен с до 48 часа над стандартния срок за доставка.
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".

Непромокаеми обувки на отлична цена.

/common/3Dpictures/a/a312b383-4f31-4b3c-9ce9-2b61312d0844.zip/index.html
Реф. : 8492099
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕДНОДНЕВНИ ПРЕХОДИ

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH150 MID PROTECT, БОРДО QUECHUA

QUECHUA
4.8/5

Цвят : шоколадово / кафяво, сепия

Мнения от потребителите
Декатлон
до 63,90лв. - %

От

63,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
63,90лв.  %
Преди0лв.Сега63,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Непромокаемите обувки NH150 са създадени в региона на Френските Алпи и са подходящи за преходи до 2 ч в гористи или открити местности в дъждовно време. Непромокаеми обувки със средновисока яка на отлична цена. Обувките за преходи са непромокаеми при преход от 2 ч на слаб дъжд. Каучуковата подметка осигурява допълнителна устойчивост и сцепление.

ПРЕДИМСТВА

Омекотяване Пореста каучукова подметка, приспособена за естествени терени.
Сцепление Подметка CrossContact с грайфери 4 мм, подходяща за естестени терни.
Непромокаемост Непромокаема дишаща мембрана, тествана за период от 2 ч на дъжд.
Удобно използване Стелка 5 мм, с подплата от пяна около глезена за повече комфорт.
Фиксиране на стъпалото Средновисока яка на обувката с високо разположено връзване за добра поддръжка.
Противоударна защита Синтетичен борд в предната част за защита от камъни.
Лесно използване Средновисока яка на обувката, ограничаваща навлизането на камъчета или клони.
Лекота Тегло на обувката: само 360 г за размер 39.
ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Подметка CrossContact

Подметката е изработена след продължителни лабораторни проучвания. Съставена е от специално разработен каучук за оптимизирана стабилност и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувка, осигуряваща идеален и индивидуализиран комфорт при придвижване както по мек (горска пътека), така и по минерален терен (крайбрежен път).

Предназначени за употреба на естествен терен

Обувките за преход за предназначени за употреба на естествен терен. Материалите за производството на подметката и вътрешната част са избрани за оптимална съвместимост с мек (горска пътека) и минерален терен (камениста крайбрежна пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

Тест за непромокаемост

Обувките са преминали тестове в лабораторни и реални условия. Снабдени са с дишаща мембрана, осигуряваща оптимална непрокомаемост. Обувките се потапят във вода при въздушно налягане, проверява се за мехурчета по повърхността им. След това се потапят до средата и се поставят на тест-машина, симулираща движение, за да се провери запазването на вътрешността на обувката суха.

3 нива на непромокаемост

Тестовете за непромокаемост включват 3 нива: при 2000 сгъвания (около 2 ч ходене), при 4000 сгъвания (около 4 ч ходене) и при 8000 сгъвания (около 8 ч ходене). Дамските обувки NH150 MID са непромокаеми при 2000 сгъвания.

Удължаване на непромокаемостта на обувките

Препоръчително е обувките да се обработват няколко пъти годишно с импрегниращ спрей за възстановяване на първоначалната непромокаемост и почистване.

Лабораторни тестове

Проведените лабораторни тестове проверяват следните елементи: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсичност, устойчивост на UV-лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове ни позволяват да подобрим качеството на продукта и да предотвратим преждевременното износване на обувките за преходи.

Избор на размер на обувките за преходи

Пробвайте и двете обувки, с чорапите, които бихте носили при преход. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете специално внимание на удобството при основата на петата и опората на петата и пръстите при спускане. Не пристягайте силно обувките, когато ги пробвате. Разходете се в магазина. Използвайте ги на кратки разходки, за да прилегнат по крака.

Значение на комбинацията обувка/чорап

Различни причини за поява на мазоли: триене, подгъване на чорапа, влага, неподходящ размер - много малък или прекалено голям.
Важно е добре да изберете точния размер обувки за преходи и материята на чорапите, подходяща за тях.

Избор на размер на чорапите за преходи

Изберете подходящ за вашия крак размер чорап, за да избегнете нежелани гънки, било защото чорапът е прекалено голям и следователно има прекалено много тъкан около крака ви, било защото чорапът е прекалено малък и се смъква към вътрешността на обувката.

Избор на материя на чорапите за преходи

По време на преход е необходим оптимален контрол на влагата. Изпотяването на краката е неизбежен фактор. Ако обувките са дишащи, те отвеждат влагата от изпотяване, затова трябва да се комбинират с лек и дишащ чорап.
Ако обувките са непромокаеми и осигуряват защита от дъжд, тогава се препоръчва избор на чорапи, абсорбиращи и отвеждащи влагата от изпотяване.

Избор на подходящ модел чорапи към обувки NH150 MID

Непромокаемата мембрана на тези обувки е дишаща, но отвеждането на влагата е ограничено в сравнение с изцяло проветриви обувки. Затова в комбинация с тях се препоръчват чорапи NH100 high: те съдържат памук, абсорбиращ влагата, и са с вътрешен слой от хавлиена материя, който отвежда влагата от крака.Чорапите са достатъчно високи, за да могат да защитят глезена от обувката. Това е отлична комбинация на чорапи и обувки за ограничаване на появата на мазоли.

Гаранция

Обувките за преходи са с гаранция 2 години.
Ние се стремим да ви предложим здрави и устойчиви продукти, които да направят по-удобни вашите разходки в природата. Благодарение на това ще можете да изживявате нови и нови приключения с тях.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Подметка
100.00% бутадиенов каучук (BR)
Външна част
30.00% полиуретан, 15.00% полиестер, 50.00% полиамид, 05.00% еластан
Вътрешна част
30.00% полиуретан, 70.00% полиестер
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Съхранявайте на проветриво и защитено от пряка слънчева светлина и влага място.
Ограничения за употреба: Не се препоръчват при планински преходи и асфалт.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Тестовете в реални условия се провеждат съвместно с техническите ни партньори в района на Фонтенбло и Бретан и гарантират комфорта и здравината на продуктите. Чрез тях можем да усъвършенстваме нашите продукти.
Гаранция 2 години

КЛИЕНТИТЕ НИ КУПИХА И…

Клиентите ни купиха и…

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ