Лека, средно висока обувка с отлично сцепление.

/common/3Dpictures/a/86c6942a-cba8-4933-9d3e-1754f7ad2994.zip/index.html
Реф. : 8492102
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕДНОДНЕВНИ ПРЕХОДИ

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH100 MID, СИВО/СИНЬО QUECHUA

QUECHUA
3.9/5
Мнения от потребителите
Декатлон
до 27,20лв. - %

От

27,20лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
27,20лв.  %
Преди0лв.Сега27,20лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Нашият дизайнерски екип създаде тези спортни обувки за кратки преходи през равнинни терени, гори или край морския бряг в топло и сухо време. Стремим се да ви предложим леки, средно високи спортни обувки с отлично сцепление, подходящи за преходи на всякакъв терен с малка денивелация. Леки, удобни, на достъпна цена.

ПРЕДИМСТВА

Омекотяване Омекотяване на петата с 6-мм подложка от EVA, адаптирана за естествени терени.
Сцепление Подметка CrossContact с грайфери 3,5 мм: отлично сцепление на естествени терени.
Фиксиране на стъпалото Обувка със средна височина и стабилна поддръжка на крака с прецизно връзване.
Противоударна защита Защитен борд на върха на обувката от удари в камъни от синтетичен материал.
Лесно използване Средна височина на обувките: ограничава проникването на камъчета или клонки.
Лекота 370 г за обувка номер 39.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Подметка CrossContact

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигуряват оптимално захващане и сцепление. Дизайнът на подметката на обувки NH100 mid предоставя отлично сцепление и захващане. Захващането предотвратява хлъзгане на меки терени (кални или сухи), а сцеплението на твърди (влажни или сухи).

Предназначени за естествени терени

Нашите обувки за преходи са създадени за естествени терени. Избираме и тестваме компонентите на подметката и лицевата част на нашите обувки така, че оптимално да подхождат за преходи по мек (горска пътека) или минерален терен (крайбрежна и камениста пътека). Използването им върху пътна настилка (асфалт) би могло да ускори износването на подметките и да ви причини дискомфорт.
Не са подходящи за планински преходи.

Лабораторни тестове

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, износване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове позволяват да се подобри качеството на продукта и да се предотврати преждевременното му износване.

Как да изберете правилния размер на обувки за преходи?

Премерете и двете обувки с чорапите, които ще носите при преход, и застанете прави. Премерете различни модели и размери. Обърнете внимание на комфорта в следните 2 зони: основата на петата и предната част на стъпалото при спускане по наклон. Не трябва да усещате никакви точки на стягане при пробата. Свободно се разходете в магазина. Използвайте обувките постепенно при първите преходи, за да се нагодят към крака.

Изборът на обувка и подходящ за нея чорап е от особена важност.

Причините за поява на пришки по време на преход могат да бъдат различни: триене, подгъване на чорапа, влагата, неподходящ размер - много малък или прекалено голям. Следователно е много важно добре да изберете точния размер обувки за преходи както и материята на чорапите, подходяща за тях.

Как да изберете правилния размер чорапи за преходи?

Изберете подходящ размер чорап за вашия крак, за да избегнете нежелани гънки, било защото чорапът е прекалено голям и следователно има прекалено много тъкан около крака ви, било защото чорапът е прекалено малък и се смъква към вътрешността на обувката.

Как да изберете материята на чорапи за преходи?

Старайте се да контролирате влагата по време на преход, но имайте предвид, че изпотяването често е неизбежно. Ако обувката е дишаща, тя ще изведе влагата от изпотяването, следователно изберете леки и дишащи чорапи. Ако обувката е непромокаема и ви защитава от дъжд, имате нужда от друг вид чорап: изберете такъв, който ще абсорбира потта и възможно най-добре ще я отдалечи от крака ви.

Кои чорапи са подходящи за обувките NH100 mid?

Този модел обувки са дишащи, но не достатъчно, за отвеждане на цялата влага от изпотяване. Следователно изберете чорапите NH100 high: те съдържат памук, който абсорбира влагата, и притежават хавлиен вътрешен слой, който отвежда влагата далеч от крака. Този модел чорапи е достатъчно висок, за да осигури необходимата защита на глезена от триене в обувката.
Отлична комбинация, която ще предотврати появата на пришки.

Гаранция

Спортни обувки за преходи имат 2 години гаранция.
Ние се стремим да ви предложим здрави и устойчиви продукти, които да направят по-удобни вашите разходки в природата. Благодарение на това ще можете да изживявате нови и нови приключения с тях.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Подметка
100.00% термопластичен каучук
Външна част
55.00% полиуретан, 45.00% полиестер
Вътрешна част
50.00% полиестер, 50.00% EVA
Съвети за поддръжка Да се почиства с влажна кърпа.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Съхранявайте на проветриво място, далече от светлина и влага.
Ограничения за употреба: Не са подходящи за дъжд, планински преходи и пътища (асфалт).

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Нашият дизайнерски екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли високотехнологични продукти, които се тестват в различни условия и на различни терени, например в горите на Фонтенбло и Бретан. По този начин можем да усъвършенстваме постоянно своите продукти.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ