Реф. : 8555429
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА ХОКЕЙ НА ТРЕВА

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ХОКЕЙ НА ТРЕВА GEL-HOCKEY TYPHOON 3, РОЗОВИ ASICS

ASICS
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 05/05/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 10/05/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 10/05/2021 Безплатно
За интензивна игра на хокей на трева; подходящи за напреднали и експертни играчи. Малки конусовидни бутони в средата на подметката за добро сцепление с терена.

Предимства

Сцепление Малки конусовидни бутони за добро сцепление с терена.
Противоударна защита Подметката покрива предната част на стъпалото и осигурява защита на пръстите.
Фиксиране на стъпалото С полиуретанови вложки (Inserts design) за максимална стабилност.
Омекотяване Междинна подметка от пяна EVA.
Лекота Липсва информация.
Оттласкване Без материи за допълнителна динамичност.

Техническа информация

Избор на размер и форма

Доброто прилягане към стъпалото е основна характеристика за всички спортни обувки. Първо, не трябва да има зони на стягане. Второ, стъпалото не трябва да има място за движение в обувката. Това е особено важно за терени със синтетична настилка. Някои модели са със специална форма, адаптирана за женско стъпало.

Избор на размер и форма(продължение)

Основни насоки при избора на правилно прилягаща към стъпалото обувка: поставете стъпалото плътно към земята; с оказване на вертикален натиск, опитайте се да раздвижите стъпалото в обувката във всички посоки.

Интересни факти

Обувките за хокей на трева са разработени с 2 особености, съобразени със спецификите на този спорт: подсилващите елементи, особено в предната част на стъпалото, предпазват от удари с топката; подметката е адаптирана за оптимално сцепление към специфичните настилки за хокей на трева - изкуствена трева с пясъчно покритие или водна основа.

Съвети за безопасност

Спортът е преди всичко удоволствие. Затова е необходимо осигуряване на безопасност при игра. Играчите трябва винаги да носят протектор за уста, протектори за тибия и ръкавица. Използвайте обувки за хокей със защитни вложки и подметки, адаптирани към вида на терена. Спазвайте инструкциите за безопасност по време на тренировки и мачове.

Тегло

Липсва информация.

Части на обувките

Обувките за хокей са съставени от няколко различни части. Всяка от тях има собствено предназначение. Подметката обикновено е изработена от каучук и с бутони по цялата повърхност. Тя е твърда, осигурява сцепление и предпазва играча от подхлъзване. Междинната подметка (слоят над подметката) обикновено е изработена от пяна EVA (етилен винил ацетат).

Части на обувките 2

Този материал служи за омекотяване на стъпалото при контакта на петата с терена. Междинната подметка може да достига и до вътрешната част на стъпалото за допълнителна стабилност, както и до предната част на обувката, за да предпазва пръстите от удари с топката. Стелката е тази част от обувката, която е в пряк контакт със стъпалото. Обикновено тя е изработена от пяна или EVA. Нейната функция е осигуряването на комфорт.

Части на обувките 3

Горната част на обувката е отделна от посочените по-горе. Тя също е съставена от няколко различни части. Върхът на обувката е предната част, която обикновено е изработена от полиуретан и мрежеста материя. Вътрешните и външните части на обувката обикновено са разработени с полиуретанови вложки. Те най-често са inserts design (име на марката или специфичен дизайн).

Части на обувките 4

Фортът се намира в задната част на обувката. Обикновено той е подсилен с пластмасови елементи за стабилизиране на стъпалото и защита на ахилесовото сухожилие. В горната част на стъпалото се намира езикът, който го предпазва от вода или твърди елементи (камъчета и други).

Описание от производителя

Обувките за хокей ASICS GEL-HOCKEY TYPHOON 3 са подходящи за всички играчи. Обувките за хокей Asics са висококачествени и много здрави. Те осигуряват отличен комфорт и ефективност по време на игра. Обувките за хокей, които не прилягат идеално по стъпалото, намаляват ефективността на игра.

Информация

Гореизложената информация е предоставена от производителя или установена от нашите екипи при работата върху получените от него мостри.

Съвети за поддръжка

Изчетквайте и измивайте обувките. Оставете ги да изсъхнат на проветриво място.

Размери

39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 |

Състав

Липсва информация от производителя.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Не оставяйте обувките в сака. Съхранявайте на сухо място.
Ограничения за употреба: Продуктът не е подходящ за други спортове и дейности.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи