Реф. : 8548877
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
РЪГБИ ЖЕНИ

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА РЪГБИ REVEAL R500 SG, ЗА СУХ И МОКЪР ТЕРЕН, ЗЕЛЕНИ OFFLOAD

OFFLOAD
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 29/10/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 01/11/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 03/11/2021 6лв.
Екипите ни разработиха тези обувки за ръгби с дизайн, адаптиран към формата на дамското стъпало. Търсите обувки за ръгби, подходящи за игра 2-3 пъти седмично на умерено мокър терен? Многофункционалните обувки Reveal 500 осигуряват пъргавина, скорост, стабилност и устойчивост.

Предимства

Фиксиране на стъпалото С вложки и чорап за стабилна поддръжка на стъпалото.
Cцепление Смесени бутони, отляти и завинтващи се, за оптимално сцепление.
Устойчивост Твърда подметка и подсилена лицева част в чувствителните зони на стъпалото.

Техническа информация

Концепция на обувките Reveal 500

Обувките Reveal 500 са разработени в продължение на 3 години. Целта на екипите ни беше да предложат удобни, здрави и адаптирани към нивото обувки, съобразени с формата на дамското стъпало. Дизайнерският ни екип проведе редица проучвания в реални условия съвместно с жени, играещи ръгби. След създаване и усъвършенстване на многобройни прототипи, предлагаме тези висококачествени многофункционални обувки.

Разработени съвместно с професионални състезатели

Обувките са разработени съвместно с техническите ни партньори и женския отбор на LMRCV, състезаващ се в Елит 1. Целта на екипите ни беше да адаптират обувките към високите изисквания на професионалния спорт. Обувките Reveal 500 преминаха всички тестове в реални условия, проведени от жени на ниво експерти, състезаващи се в отбори на регионално и национално равнище.

Няколко думи от екипа ни

Обувките са одобрени от професионални състезатели като Габриел Верние, център в отбора на Бланяк и в националния отбор на Франция. “Габриел Верние тества и одобри модел Reveal 500. Резултатът е висококачествени обувки, адаптирани за ръгби на професионално ниво”, разказва продуктовият мениджър на Offload.

Многофункционални обувки

Този модел обувки е многофункционален. Гъвкавата и мека предна част осигурява пъргавина и скорост. Средната част е подсилена в чувствителните зони на стъпалото. Задната част предлага устойчивост. Тя също е подсилена, за да гарантира защита и стабилна поддръжка. Тази концепция осигурява сигурност и безопасност по време на спонтанните схватки. Удобният чорап стабилизира крака, а твърдата подметка приляга идеално към естествените извивки на стъпалото.

Хибридна подметка за всички постове и терени

Новата хибридна подметка се адаптира отлично към всякакъв вид терени. Разработена е с бутони 13 мм в предната част и 15 мм в задната част за оптимална ефективност на мокър терен. Можете лесно да ги смените с по-къси бутони за смесени терени или с отляти бутони за сухи терени.

Вид на бутоните

Според желаното ниво на сцепление и състоянието на терена можете да поставите завинтващи се алуминиеви бутони OFFLOAD 11-13-15-18-21 мм, които ще намерите във вашия магазин Декатлон.
Завинтващите се каучукови бутони 13 мм с реф. номер 8035462 не са съвместими с този модел обувки.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Външна част
5% термопластичен полиуретан, 85% полиуретан, 10% полиестер
Вътрешна част
100% полиестер
Подметка
100% термопластичен полиуретан
Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи