Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".

Захващане, удобство и непромокаемост.

/common/3Dpictures/a/69e6612c-615a-4fe3-b4fd-5eee5b9525b1.zip/index.html
Реф. : 8397092
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЕДНОДНЕВНИ ПРЕХОДИ

Непромокаеми дамски туристически обувки за преходи MH100, черно/тюркоазено QUECHUA

QUECHUA
4.4/5

Цвят : графитно тъмносиво / тюркоазено зелено

Мнения от потребителите
Декатлон
до 45,40лв. -12 %

От

39,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* От 22/05/2019 До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
45,40лв.  %
Преди0лв.Сега45,40лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Заложете на непромокаеми обувки за преходи. Незаменими за осигуряване на удобство във всякакво време благодарение на цялостното омекотяване и защитния борд.

ПРЕДИМСТВА

Cцепление Подметка CrossContact - пригодена както за сух, така и за хлъзгав терен.
Омекотяване Междинно ходило от етилен-винилацетат (EVA) по цялата дължина на стъпалото.
Непромокаемост Непромокаема мембрана: тест 8 км преход във вода до средата на лицевата част.
Противоударна защита Подсилващ преден борд от каучук за защита на пръстите.
Лекота 337 г за обувка номер 39.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Подметка CrossContact

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни изследвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Непрестанно търсим най-доброто съчетание в една обувка на различните характеристики, осигуряващи придвижване по хлъзгав и по сух терен.

Тест за непромокаемост

Тест за непромокаемост на обувките: изпитани лабораторно и в реални условия, обувките с непромокаема и дишаща мембрана гарантират оптимална защита при дъжд. Първо се потапят във вода под въздушно налягане и се проверява дали по повърхността на обувката няма въздушни мехурчета. След това, наполовина потопени, обувките се поставят върху механичен лост, симулиращ ходене, за да се провери дали остават напълно сухи отвътре.

Степен на непромокаемост

Обувките се тестват за 3 степени на непромокаемост: 2000 сгъвания (около 4 км ходене), 4000 сгъвания (около 8 км ходене) и 8000 сгъвания (около 16 км ходене). Разбира се, след този тест или в реална употреба, след като изсъхне, обувката възвръща първоначалната си непромокаемост. Обувките MH100 са непромокаеми за 4000 сгъвания.

Поддръжка на непромокаемостта

Непромокаемостта често се нарушава поради проникване на вода от горния край на обувката. За запазване на краката сухи за по-дълго време Ви съветваме да използвате гети или непромокаеми минигети, които ще предотвратят проникването както на вода, така и на камъчета и пясък от горната част на обувката. Препоръчително е обувките да се третират няколко пъти годишно със спрей, възстановяващ непромокаемостта, за възвръщане на първоначалната промазаност и отстраняване на петната.

Съвети за покупка

Пробвайте и двете обувки, с чорапите, които бихте носили при преход. Премерете различни модели и размери, ако се налага. Обърнете специално внимание на удобството при основата на петата и предната част на крака при спускане по наклон. По време на пробата не трябва да се усеща никакво стягане от обувката. Може спокойно да се разходите с обувките из магазина. Да се използват постепенно при първите преходи, за да се нагодят към крака.

Избор на подходящ номер

Изберете обувки за преходи с един номер по-големи от обичайния ви размер - за осигуряване на оптимален комфорт при спускане по наклон и предотвратяване набиването на пръстите на краката. Съвети: ноктите трябва да са къси; преди всяко спускане проверявайте дали пристягането на връзките предотвратява плъзгането на крака към предната част на обувката.

Тестове на терен

Всички наши обувки са тествани за удобство при носене и на терен, от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. При нашите теренни изпитвания продуктовият мениджър работи с лица извън Quechua с цел тестване, усъвършенстване и одобряване на продуктите.

Лабораторни тестове

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Подметка
70.00% стирен-бутадиенов каучук, 30.00% EVA
Външна част
20.00% цепена биволска кожа, 20.00% полиуретан, 60.00% полиестер
Вътрешна част
10.00% полиуретан, 80.00% полиестер, 10.00% полиамид
Съвети за поддръжка Да се пере на ръка.
Инструкции за пране
Ръчно пране
Ръчно пране
Съвети за съхранение Да се съхраняват на проветриво място, защитено от светлина и влага.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Всички наши обувки са тествани за удобство при носене и на терен, от представителна група потребители, в същите условия, при които биха били използвани. При нашите теренни изпитвания продуктовият мениджър работи с лица извън Quechua, с цел тестване, усъвършенстване и одобряване на продуктите.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ