Реф. : 8614312
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОБУВКИ ЗА ХОКЕЙ НА ТРЕВА

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ХОКЕЙ НА ТРЕВА FABELA RISE, СВЕТЛОСИНИ ADIDAS

ADIDAS
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
  • Доставка в магазин От 01/05/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 05/05/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 05/05/2021 Безплатно
Предназначени за средноинтензивна игра на хокей на трева; подходящи за напреднали и експерти. Обувки за хокей на трева, идеални за жени.

Предимства

Сцепление Бутоните със специална форма осигуряват отлично сцепление при всякакво движение.
Лекота 250 г за размер 39.
Оттласкване Без материи за допълнителна динамичност.
Фиксиране на стъпалото с полиуретанови вложки (Inserts design) за максимална стабилност.
Удобно използване Пяна от вътрешната страна с вложка на петата за оптимален комфорт.
Омекотяване Омекотяваща междинна подметка от гъвкава пяна EVA.

Техническа информация

Подробно описание на продукта

Подметка: отлят каучук с бутони със специална форма, осигуряващи отлично сцепление при всякакво движение. Междинна подметка: от мека пяна EVA за омекотяване./ Стелка: от пяна с вложка на петата за оптимален комфорт.

Подробно описание на продукта (продължение)

Форт: от твърд полиуретан за стабилност. Подплата: от пяна и мрежеста материя за комфорт и проветрение. Лицева част: от полиуретан и мрежеста материя в предната част за гъвкавост и проветрение; Подплата: от мрежеста материя. Странични части на обувката: от полиуретан + полиуретанови вложки за допълнителна стабилност. С кръгли връзки. Език: от пяна и мрежеста материя от външната страна за комфорт и проветрение. / Форма, адаптирана за женско стъпало.

Тегло

280 г за размер 38.

Избор на размер и форма

Доброто прилягане към стъпалото е основна характеристика за всички спортни обувки. Първо, не трябва да има зони на стягане. Второ, стъпалото не трябва да има място за движение в обувката. Това е особено важно за терени със синтетична настилка. Някои модели са специално разработени за жени. Те са адаптирани за по-слабото телосложение и по-тесните стъпала на хокеистките.

Избор на размер и форма(продължение)

Жените с по-малки стъпала често избират детски обувки. Детските обувки не са специално адаптирани към дамското телосложение и стъпало.

Избор на размер и форма(продължение 2)

Основни насоки при избора на правилно прилягаща към стъпалото обувка: обуйте чорапи за хокей; поставете стъпалото плътно към земята; с оказване на вертикален натиск, опитайте се да раздвижите стъпалото в обувката във всички посоки.Стъпалото не трябва да има място за движение в обувката.

Предимства на специалните обувки за хокей

Обувките за хокей на трева са разработени с 2 особености, съобразени със спецификите на този спорт: подсилващите елементи, особено на пръстите и петата, предпазват от удари с топката и стика; подметката е адаптирана за оптимално сцепление към специфичните настилки за хокей на трева - изкуствена трева с пясъчно покритие или водна основа.

Специфики на обувките за хокей

Характеристиките на обувките за хокей на трева са съобразени със спецификите на този спорт.
Подметката обикновено е изработена от каучук и с бутони с различна форма и разположение по цялата повърхност. За разлика от обувките за бягане, тя е твърда. Адаптирана е към специфичните в хокея на трева настилки с пясъчно покритие или на водна основа. Тя осигурява ключовото в този спорт сцепление с терена.

Специфики на обувките за хокей (продължение)

Подметката може да покрива предната част на стъпалото за защита на пръстите от удари. Междинната подметка (слоят над подметката) обикновено е изработена от пяна EVA (етилен винил ацетат). Тя омекотява ударите, които понася стъпалото при движение по сравнително твърдите терени за хокей на трева.

Специфики на обувките за хокей (продължение 2)

Междинната подметка е анатомична и стабилизира стъпалото при смяна на посоката на движение и натиск.
Вътрешната и външна средна част на обувката обикновено е съставена от полиуретан и мрежеста материя. Тя осигурява важната в хокея на трева поддръжка на стъпалото.

Специфики на обувките за хокей (продължение 3)

Към нея често са добавени вложки от полиуретан, които изобразяват логото на марката или осигуряват допълнителна защита от удари.
Фортът се намира в задната част на обувката. Обикновено е съставен от гъвкав полиуретан, подсилен от вътрешната страна с вложка от твърд полиуретан за стабилизиране на петата и защита на ахилесовото сухожилие от удари.

Специфики на обувките за хокей (продължение 4)

Езикът обикновено е изработен от пяна и мрежеста материя. Той защитава стъпалото от навлизане на вода, камъчета или други външни частици.

Съвети за безопасност

Спортът е преди всичко удоволствие. Затова безопасността е от основно значение. Играчите трябва винаги да носят протектор за уста, протектори за тибия и ръкавица. Използвайте обувки за хокей със защитни вложки и подметки, адаптирани към вида на терена. Носете маска и специални ръкавици за защита при къси корнери. Спазвайте инструкциите за безопасност по време на тренировки и мачове.

Концепция и разработка

Adidas е марка с дългогодишни традиции в производството на спортна екипировка. Нейното производство е изцяло насочено в тази област. Тя е емблема за висококачествена спортна екипировка.
Adidas е водеща марка за спортни продукти в световен мащаб благодарение на разработването, производството и предлагането на най-висококачествената екипировка, съчетано с отлично обслужване, опит и традиции.

Информация

Гореизложената информация е предоставена от производителя или установена от нашите екипи при работата върху получените от него мостри.

Размери

38 | 39 | 40 | 41 | 42

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение Изчетквайте и измивайте обувките с влажна кърпа. Оставете ги да изсъхнат на проветриво място. Не оставяйте обувките в сака. Съхранявайте на сухо място.
Ограничения за употреба: Продуктът не е подходящ за други спортове и дейности.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи