УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРАДИ технически причини са ВЪЗМОЖНи забавяния В ДОСТАВКАТА НА някои ПОРЪЧКИ. Благодарим ви за разбирането!
Реф. : 8394004
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДАМСКО ОБЛЕКЛО ЗА ЙОГА

ДАМСКА БЛУЗА С ДЪЛЪГ РЪКАВ ЗА ЙОГА, СИВ МЕЛАНЖ DOMYOS

DOMYOS
Мнения от потребителите
Декатлон
до 21,80лв. -16 %

От

18,10лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От 18/12/2018 До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
21,80лв. - %
Преди0лв.Сега21,80лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
За леки йога практики (хатха, нидра, за възстановяване, за бременни и др.). Бавно преминаване от поза в поза. Памук, добит от биоземеделие, за повече мекота и еластан за повече комфорт; За лека йога Domyos предлага дрехи, произведени с грижа за околната среда.

Предимства

Свобода на движение Еластан за повече свобода на движение.
Екоконцепция Y Памук от биоземеделие - без ГМО, химически торове и пестициди.
Мекота Памучната материя е естествено мека и удобна (165 г).

Техническа информация

Концепция на дрехите за йога на Domyos

Комфортът е съществен елемент при йога заниманията. Ето защо цялата гама дрехи за йога Domyos е създадена с цел осигуряване на по-голяма свобода на движение. Благодарение на нашите продукти можете да се концентрирате върху позите и дишането. Моделите се тестват и усъвършенстват непрекъснато благодарение на мненията и оценките на нашите клиенти.

Защо да изберете биопамука?

Дишате, отпускате се, освобождавате се от стреса. Йогата е синоним на благоденствие. Практикуващите йога са особено чувствителни към взаимоотношенията с околния свят, уважението към другия и към околната среда. Ето защо ви предлагаме памук, добит от биоземеделие (с цел намаляване на вредните влияния върху околната среда).

Памук, добит от биоземеделие

Памукът, добит от биоземеделие, се отглежда без използване на химически продукти. Чрез методите на биоземеделието се цели намаляване на вредните влияния върху околната среда. По този начин се опазва биологичното разнообразие и плодородието на почвите и се намалява рискът от замърсяване на подпочвените води. 60% по-малко потребление на вода спрямо обикновения памук.

Защо да практикувате йога?

Йогата, чиито корени могат да се проследят до Древна Индия, е дисциплина, чрез която се постига сливане на тялото и ума. При редовна практика човек започва да се чувства добре физически и психически. Тялото е по-гъвкаво, силно и тонизирано. Човек се чувства по-уверен и спокоен.

Какво означава "Ахимса"?

Яма (правила за обществено поведение) и Нияма (правила за лично поведение) позволяват на човека да живее в хармония със заобикалящия го свят и другите. Първото правило на Яма е "Ахимса" , което означава "ненасилие", "толерантност".
За нас то е основополагащо и решихме да го изразим чрез нашите тениски от биопамук.

Оценка за сравнение на влиянието на продуктите върху околната среда

Влиянието на дрехата върху околната среда е измерено на база времето, през което ще бъде носена, и съобразно няколко фактора.
Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: sustainability.decathlon.com

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
95.00% памук, 05.00% еластан
Съвети за поддръжка Да се пере наопаки. Да се глади от обратната страна.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене

Тестове и гаранция

Тестови продукт Тази памучна дреха е преминала тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.(Към дрехите от биопамук има строги изисквания за проследимост.)
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи