Реф. : 8665426
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЧЕЛНИЦИ ЗА ТЕРКИНГ

ЧЕЛНИК TREK 100 USB, БЕЗ КАБЕЛ, ЗЕЛЕН FORCLAZ

FORCLAZ
5/5
5/5
Декатлон
Дизайнерският екип на FORCLAZ създаде този семпъл и здрав челник, зареждащ се с micro-USB. Комплектът не включва кабел, в случай, че вече имате такъв. Като подобрена версия на ONNIGHT 100, челник TREK100 е 50% по-мощен и се зарежда през USB, като в същото време остава семпъл и удобен за употреба. Гъвкавото покритие го предпазва при удар и от вода.

Предимства

Мощност Широк сноп 25 м (120 лумена), идеален за преходи и за бивакуване.
Дълготраен ефект 17 ч в икономичен режим, 4 ч в силен. Продава се без кабел.

Техническа информация

РЕЖИМИ НА ОСВЕТЯВАНЕ

Челникът TREK100 USB предлага 3 режима за адаптиране във всяка ситуация:
червена светлина за дискретност в заслон/хижа или запазване на нощното виждане; икономичен режим за ходене или при лагеруване; режим на пълна мощност за активно придвижване.

ТИП БАТЕРИЯ

Литиево-йонна батерия 1150 mAh, която се зарежда през microUSB (не е включен). Съвместима е с всички външни батерии и соларни панели FORCLAZ.Време за зареждане: между 2 ч 30 мин и 3 ч.

СВЕТЛИНЕН СНОП

Широкият светлинен сноп на челника TREK 100 USB осигурява равномерно разпределение на светлината - за да виждате добре пред и около себе си.

ТЕХНОЛОГИЯ НА ОСВЕТЯВАНЕ

Класическа технология със светодиоди: ефективността на осветяването намалява на етапи с разреждането на батерията, за да осигури по-дълга автономия.

Конструкция

Конструкция моноблок за оптимална компактност. Гъвкавото покритие SEBS предпазва челника от удари и дъжд.
Прекъсвачът на TREK 100 USB е създаден за лесна употреба дори с ръкавици с един пръст, без опасност от инцидентно включване в раницата.

ТЕГЛО

72 грама.

РАЗМЕРИ (Д x В x Ш)

55 x 39 x 31 мм (без лентата).

ВРЪЗКА

Лентата се сваля и може да се пере.
Състав: 70% полиестер и 30% естествен каучук за максимален комфорт.
Двете симетрични катарами за регулиране улесняват пристягането.
Челникът TREK 100 USB се адаптира към всяка глава, подходящ е за деца и възрастни, както и за употреба с планинска каска.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав Каишка: 100% полиетилен; Батерия: 100% сплав; Конструкция: 100% стирен-етилен-бутадиен-стирен (SEBS); Лещи: 100% поликарбонат; Електрическа верига: 100% печатна платка;
Съвети за съхранение Преди да приберете челника за продължително съхранение не забравяйте да заредите батерията напълно (на всеки 6 месеца). При съхранение да се пази от слънце и влага.
DecathlonLegalNoticeTitle Научете повече за трекинга, вижте нашите продукти и полезни съвети на www.forclaz-trek.com.

Тестове и гаранция

Нашите клиенти участват в създаването на продуктите благодарение на DECATHLON Création test. Присъединете се и вие на https://testproduit.decathlon.fr.
Тестови продукт Всички продукти на Декатлон се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Тестовете на продуктите FORCLAZ се осъществяват в планината. Те се провеждат и контролират от инженерния екип, отговорен за концепцията на гамата продукти.
Тестовете дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на всички екипи да разработват и създават високотехнологични продукти, отговарящи на нуждите на нашите клиенти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи