Реф. : 8589175
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЧАСОВНИЦИ С GPS ЗА БЯГАНЕ

ЧАСОВНИК С GPS FORERUNNER 45, черен GARMIN

GARMIN
Декатлон
  • Доставка в магазин От 31/07/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 03/08/2021 Безплатно
  • Доставка до адрес От 03/08/2021 Безплатно
Предназначен за бягане на дистанции от 5 до 10 км. Часовникът Forerunner 45 е с GPS, лек е, с елегантен дизайн и е снабден с всички функции, от които се нуждаете при бягане.

Предимства

Измерване на параметри Скорост, разстояние, темпо, пулс, ритъм.
Данни за тренировката Тренировъчни програми Garmin Coach или създаване на персонализирани тренировки.
Автономност До седем дни в режим смарт часовник; до 13 в режим GPS.
Свързване с други устройства Вградена функция за проследяване и сигурност.

Техническа информация

Защо да изберете този часовник?

Лесен за използване, часовникът е идеален за ежедневните ви тренировки, за специална подготовка, дори за състезания до 10 км. GPS запазва маршрута и ви предоставя точни данни за бягането ви - разстояние, скорост, интервали. Благодарение на интуитивния интерфейс лесно отбелязвате маршрут или спирате хронометъра, дори когато ръцете ви са мокри.

Съвместимост с Garmin Coach

Независимо дали сте начинаещи или напреднали, всеки може да се възползва от няколко добри съвета. Ето защо Forerunner 45 е съвместим с тренировъчните програми Garmin Coach. Тези програми предлагат съвети на треньори експерти и безплатни тренировъчни програми според нивото или целите ви. С тях винаги пресичате финала.

Свързване

С функциите за проследяване и сигурност автоматичното или ръчно споделяне на местоположението ви с лице за контакт по ваш избор е лесно.Многобройните функции ви позволяват да останете във връзка по време на бягане. Получавате известия директно на часовника в случай на обаждане или SMS.

Спортни профили

Часовникът е с профили за различни спортни дейности. Forerunner 45 регистрира тренировката ви на пътека за бягане, кростренажор или велоергометър, дори кардио тренировката ви или йога практиката ви.

Функции

Часовникът Forerunner 45 е снабден с пълния набор от функции за проследяване на спортна дейност. Носете го 24 ч в денонощието, за да следите броя на крачките си, изминатото разстояние, изгорените калории и съня си. Часовникът проследява и нивото ви на стрес през деня.

Споделяне и предизивикателства

Синхронизирането с Garmin Connect не служи само за съхранение на данните. Общността Garmin Connect позволява на потребителите да участват в предизвикателства, да са във връзка по време на тренировка, да се мотивират взаимно и да споделят постиженията си в социалните мрежи. Garmin Connect е безплатен портал, достъпен от Web браузъра ви или от смартфона ви.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи