Сърдечна честота, измерена на китката.

/common/3Dpictures/a/3f17fba3-8e82-4b57-9707-6253749838e1.zip/index.html
Реф. : 8501812
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ДЖОГИНГ

ЧАСОВНИК С ПУЛСОМЕР НА КИТКАТА ONRHYTHM 900, ЗА БЯГАНЕ, ЧЕРЕН KALENJI

KALENJI
Декатлон
до 100лв. - %

От

100лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
100лв.  %
Преди0лв.Сега100лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / От

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Създадохме този часовник за бегачите, които искат да измерват сърдечната си честота на китката и да изчисляват калориите. Открийте ритъма си, правилното дишане, изгаряйте повече мазнини и напредвайте с помощта на часовника.

ПРЕДИМСТВА

Измерване на параметри Сърдечна честота, измерена на китката, хронометър, изгорени калории.
Данни за тренировката Автоматични (комфорт, издръжливост, съпротивление) и ръчни зони за тренировки.
Видимост Екран, четим и на ярка слънчева светлина.
Автономност 50 часа в режим "пулсомер", 1 месец в режим "часовник".
Водоустойчивост Непромокаем до 5 ATM. Можете да плувате на повърхността.
Удобно използване Измерване на сърдечната честота от китката за повече комфорт.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

ЗАЩО ДА БЯГАТЕ С ЧАСОВНИК С ПУЛСОМЕР?

Сърдечната честота се измерва в bpm (удари в минута). Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-бързо бие сърцето и стойността на bpm е по-висока.
Като отчита сърдечната ви честота, часовникът ONRHYTHM 900 може да покаже в кой етап на тренировката се намирате: загряване, комфорт, издръжливост, съпротивителни тренировки. Всеки от тях има различен ефект върху тялото: комфорт при тренировка, загуба на тегло, по-голяма издръжливост...

Сърдечна честота, измерена на китката: ТЕХНОЛОГИЯ PHILIPS

Измерването на сърдечната честота от китката е голям напредък, с който часовниците стават по-прости и по-удобни. Вече над 2 години нашите екипи по изследователска и развойна дейност тестват различни решения за измерване на сърдечния ритъм от китката.
Избрахме последната кардиооптична технология Philips, за да предложим един от най-надеждните датчици на пазара.

БЯГАЙТЕ С ПУЛСОМЕР, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАДЪХВАТЕ

Често сте задъхани в края на тренировката? ONRHYTHM 900 на Decathlon ще ви даде възможност да нагодите ритъма си в реално време, за да не "ви дойде нанагорно". В зоната на комфорт ще можете да говорите, докато тичате. В зоната на издръжливост усилието е по-интензивно, но няма да останете без дъх. В зоната на съпротивление ще се задъхвате след няколко минути.

БЯГАТЕ С ПУЛСОМЕР, ЗА ДА ИЗГАРЯТЕ МАЗНИНИ

Бягате, за да поддържате формата си? Зоната „комфорт“ е особено интересна, тъй като дава възможност да изгаряте повече мазнини и ограничава задъхването. В тази зона тялото не е в стресова ситуация. Има време добре да изгори мазнините, за да ги превърне в енергия за мускулите.

БЯГАТЕ С ПУЛСОМЕР, ЗА ДА НАПРЕДВАТЕ

За да бягате по-бързо или просто да ви е по-комфортно с настоящия ви ритъм, трябва да разпределите усилието. Принципът е прост: редувайте фазите на бързо бягане с фази на бавно бягане или ходене. ONRHYTHM дава възможност да програмирате интервални тренировки и да знаете дали се намирате в правилната зона. Вижте нашите упражнения на Kalenji.fr и в нашето приложение за бягане DECATHLON COACH.

КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ ЗОНИТЕ НА УСИЛИЕ?

Зоните на усилие (загряване, комфорт, издръжливост, съпротивление и тежко съпротивление) се изчисляват автоматично в зависимост от максималната сърдечна честота, която е преценена от часовника в зависимост от възрастта и пола:
Загряване: от 50 до 60% от максималната СЧ. Комфорт (наричан и фундаментална издръжливост): 60 – 70% от максималната СЧ. Издръжливост: 70 – 80% от максималната СЧ. Съпротивление: 80 – 90% от максималната СЧ. Тежко съпротивление: 90 – 100% от максималната СЧ.

Сърдечна честота, измерена на китката: как става това?

Докато спортувате, като например бягане, сърцето бие по-бързо. Увеличава се приливът на кръв в кръвоносните съдове. Зелената светлина под гривната дава възможност на часовника ONrhythm 900 да регистрира потока на кръвта под кожата ви, а оттам и сърдечната ви честота. Тази технология на оптичния датчик е напълно интегрирана в часовника: вече няма нужда от кардио колан.

Дали оптичният пулсомер не е толкова точен, колкото кардиоколана?

По време на нашите тестове измерихме, че датчикът Philips е с точност средно 2 bpm плюс/минус, в сравнение с най-добрите кардиоколани за бягане. Измерването е и малко по-забавено при интервални тренировки. Ние, както и мнозина бегачи, смятаме, че предимствата на измерването на китката (комфорт, опростеност, тегло и т.н.) са много по-големи от неудобствата.

Как да носите ONRHYTHM 900?

За да се гарантира оптимално измерване на сърдечната честота, часовникът ONRHYTHM 900 трябва да се носи на китката след изпъкналата кост.
Сензорът трябва да е в контакт с кожата, затова гривната трябва да е леко стегната, без да е некомфортно. Резултатите от кардио оптиката няма да са толкова точни, ако часовникът е твърде хлабав.Непременно гледайте нашето обяснително видео в долната част на страницата.

Работи ли кардио оптиката на ONrhythm 900 с всички типове кожа?

Технологията на кардио сензора ONrhythm 900 е разработена за всякакъв цвят кожа и всякаква степен на окосменост. При тъмните или татуирани кожи количеството светлина, която се отразява от кожата, не е толкова голямо. Тогава сензорът се адаптира, като излъчва повече светлина или регулира чувствителността си. Ако все пак срещнете проблеми, свържете се с нашия екип на електронния адрес support@geonaute.com

Подходяща ли е кардио оптиката на ONrhythm 900 за всички спортове?

Технологията на кардио сензора на ONrhythm 900 е идеална за всички спортове с повтарящи се движения, като бягане, ходене или каране на колело.
За спортове с несинхронни движения като фитнес, бодибилдинг, спортове с ракета и колективни спортове е възможно да има грешки в измерването.

РЪЧНИ КАРДИО ЗОНИ

Ако искате да тренирате в точно определена кардио зона, можете да я въведете ръчно в часовника (като bpm или % от максималната СЧ). Графичен показател на екрана и звуков сигнал информират, че сте излезли от тази зона. Възможно е и да въведете сърдечната си честота в покой и максималната си сърдечна честота, ако ги знаете.

СРАВНЕТЕ БЯГАНИЯТА

Часовникът ONRHYTHM 900 дава възможност да видите обобщение от последните ви бягания. За всеки сеанс ще видите времето на бягане, средната сърдечна честота и броя на изгорените калории.

ПРОГРАМИРАЙТЕ ИНТЕРВАЛНИТЕ СИ ТРЕНИРОВКИ

В часовника с пулсомер Decathlon ONRHYTHM 900 можете да програмирате пълна интервална тренировка: време за загряване, време на активност, време за покой и време за отпускане, брой интервални серии и време за почивка между сериите.

Автономност и зареждане

Часовникът за бягане ONrhythm 900 издържа 50 часа в кардио режим и един месец в режим "часовник". Зарежда се чрез USB кабел (включен).

Размери

Полезен диаметър на екрана: 30 мм; дебелина: 15 мм.
Тегло: 45 г.

Гаранция и следпродажбено обслужване

Продуктите на Декатлон имат 2 години гаранция. За всякакви въпроси посетете сайта в помощ на потребителя support.geonaute.com .
Там ще откриете съвети за правилна употреба на продукта: инструкции, най-често задавани въпроси от потребители и видео ръководства. С цел оптимално обслужване екипът ни в помощ на потребителя е на ваше разположение, за да отговори на вашите конкретни въпроси.

Ограничения при употреба

Часовникът е подходящ за спорт и за свободното време. Не е предназначен за отчитане на данни с медицинска цел. Данните предоставени от часовника са за информация и не трябва да се използват в рамките на проследяване на заболяване.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Маншет
90.00% термопластичен полиуретан, 10.00% неръждаема стомана
Каркас
20.00% неръждаема стомана, 10.00% метилов полиметакрилат (РММА), 70.00% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Дъска
70.00% печатна платка, 30.00% мед

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Всички продукти на Декатлон се тестват от представителна група потребители в условията на употребата, за която са създадени. Изпитванията се организират и ръководят от специално сформиран за целта екип от инженери. Те дават възможност на продуктовите мениджъри, на инженерите и на целия екип да проектират, разработват и създават технически изделия, отговарящи изцяло на нуждите на спортуващите.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ