Реф. : 8574435
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ЧАСОВНИЦИ С ПУЛСОМЕР ЗА ДЖОГИНГ

ЧАСОВНИК С ПУЛСОМЕР ЗА БЯГАНЕ HR300 KALENJI

KALENJI
3.6/5
3.6/5
Декатлон
  • Доставка в магазин От 28/09/2021 Безплатно
  • Доставка до офис или Еконтомат От 29/09/2021 6лв.
  • Доставка до адрес От 01/10/2021 6лв.
Създадохме този часовник за бегачи, които искат да измерват сърдечната си честота, за да контролират натоварването по време на тренировка. Напредвайте лесно благодарение на режима интервална тренировка и на индикатора за интензивност на тренировката с текстилен колан.

Предимства

Измерване на параметри Хронометър, сърдечна честота (BPM и %макс. пулс), калории.
Данни за тренировката Целева зона (BPM или %макс. пулс); - интензивност; - интервали; - обиколки.
Лесно използване Кодирано предаване с Bluetooth: оптимизирано свързване с часовника.
Водоустойчивост Часовник: 5 атм (плуване). Колан: 1 атм (водни пръски).
Удобно използване Текстилен кардио колан за голям комфорт при употреба.

Техническа информация

ЗАЩО ДА БЯГАТЕ С ЧАСОВНИК С ПУЛСОМЕР?

Сърдечната честота се измерва в bpm (удари в минута). Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-бързо бие сърцето и стойността на bpm е по-висока. С всяка следваща тренировка откривате при какъв сърдечен ритъм можете да бягате през цялото време, което сте си задали като цел, без да се задъхвате. Можете да поддържате този ритъм, което ще ви позволи да тичате по-редовно и ще ви е по-лесно.

Текстилен колан за по-голям комфорт

Интегрирахме електроди в текстилния колан, а електронния модул е фиксиран от външната страна на ластика. Така предотвратихме контакта на твърди елементи с кожата ви.

Тази концепция позволява също да сваляте модула, за да перете колана в пералнята. Внимание, модулът е устойчив на дъжд и на изпотяване, но не е устойчив на пране в пералня.

Измерване на интензивността на натоварването

Когато не сте настроили ръчно целева зона, часовникът показва автоматично и в реално време интензивността на натоварването в зависимост от сърдечната ви честота: много слаба, слаба, умерена, висока или много висока.
Много слаба: от 50 до 60% от максималната СЧ. Слаба: от 60 до 70% от максималната СЧ. Умерена: от 70 до 80% от максималната СЧ. Висока: от 80 до 90% от максималната СЧ. Много висока: от 90 до 100% от максималната СЧ.

БЯГАЙТЕ С ПУЛСОМЕР, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАДЪХВАТЕ

Често сте задъхани в края на тренировката? Часовникът ще ви даде възможност да пригодите ритъма си в реално време, за да не "ви дойде нанагорно". Когато часовникът показва "слаба интензивност", можете да разговаряте, докато бягате.При "умерена интензивност" усилието е по-интензивно, но няма да останете без дъх. При "висока интензивност" ще се задъхвате след няколко минути.

БЯГАТЕ С ПУЛСОМЕР, ЗА ДА ИЗГАРЯТЕ МАЗНИНИ

Бягате, за да поддържате формата си? "Слабата интензивност" е особено интересна, тъй като дава възможност да изгаряте повече мазнини и ограничава задъхването. В тази зона тялото не е в стресова ситуация. Има време добре да изгори мазнините, за да ги превърне в енергия за мускулите.

Програмиране на целева зона

Задаването на целеви зони ви помага да управлявате по-добре тренировката. Графичен индикатор дава възможност да следите в реално време дали се намирате в зоната, която сте определили.
Можете да задавате целеви зони за сърдечна честота (в BPM или в % макс. пулс).

ПРОГРАМИРАЙТЕ ИНТЕРВАЛНИТЕ СИ ТРЕНИРОВКИ

Благодарение на тази функция можете да параметризирате пълна интервална тренировка: време за загряване, време на активност, време на покой и време на отпускане, брой интервални серии и време за почивка между сериите.

СРАВНЕТЕ БЯГАНИЯТА

Часовникът дава възможност да видите обобщение от последните ви бягания. За всеки сеанс ще видите времето на бягане, средната сърдечна честота и броя на изгорените калории.Ако сте програмирали целева зона, визуализирате също времето в тази зона.

Това е и часовник.

В ежедневието часовникът показва датата и часа. Можете да го използвате като будилник, като настроите аларма.

Лесно четете екрана през деня и нощта

Екранът на часовника отразява околната светлина. Колкото по-светло е, толкова по-четивен е екранът.
През нощта включвате подстветката с едно натискане на бутона.

Свързване на колана с часовника или със смартфон

Избрахме да използваме нашия bluetooth колан, за да осигурим по-добро качество на връзката между часовника и колана. По принцип можете да свържете колана с всички спортни приложения на пазара с кардио функция. Внимание: коланът може да бъде свързван само към едно устройство. Ако го свържете към телефона ви, не можете да го свържете и към часовника.

Може ли сигналът да бъде нарушен от други устройства?

Не. Часовникът е с кодиран сигнал.Комуникацията между часовника и колана не може да бъде смущавана от интерференции с други пулсомери. Все пак имайте предвид, че докато часовникът търси колана, за да направи връзка, е важно да сте на разстояние от други спортуващи, използващи устройства за измерване на сърдечната честота. След като връзката е установена, можете спокойно да се присъедините към останалите.

Как се измерва сърдечната честота?

Сърдечната честота се измерва с кардио колан, който носите около гърдите си. Той включва два електрода и предавател.

Когато сърцето ви бие, то излъчва много слабо електрическо поле, което се улавя от електродите и предава към часовника от предавателя.

Батерия

Часовник: CR2032, в комплекта. Колан: CR2032, в комплекта.

Ограничения при употреба

Часовникът е подходящ за спорт и за свободното време. Не е предназначен за отчитане на данни с медицинска цел. Данните предоставени от часовника са за информация и не трябва да се използват в рамките на проследяване на заболяване.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Маншет
90% полиуретан, 10% неръждаема стомана
Конструкция
70% поликарбонат - акрилонитрил бутаден стирен (PC - ABS), 30% неръждаема стомана
Спално помещение
100% печатна платка
Лещи
100% метилов полиметакрилат (РММА)
Ограничения за употреба: Часовникът ONrhythm 500 не се свързва със смартфон.
инструкция За повече информация за продукта разгледайте инструкция

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи