Поръчайте от Decathlon в няколко лесни стъпки, а ние ще обработим и доставим поръчката Ви възможно най-скоро.

  1. При успешно завършена поръчка ще получите и-мейл с потвърждение, съдържащ общата сума на поръчката и поръчаните продукти.
  2. Ще получите второ електронно известие, когато започнем да обработваме поръчката Ви
  3. Трети и-мейл ще получите, когато пратката е изпратена по куриер
Моля, имайте предвид, че поръчки, направени до 14ч., се обработват на същия работен ден. Поръчки, направени след 14ч., се обработват на следващия работен ден. * При наличност в България

Пратки с тарифно тегло над 20 кг се приемат и доставят от куриера от и до приземен етаж на сградата, в която е адресът на получателя. Той приема да осигури съдействие на куриера за товаренето и разтоварването. 

Имайте предвид, че фитнес уредите или пратки с особености се доставят до 5 работни дни.

ВАЖНО:

Възможно е някои от продуктите, които поръчвате да не е наличен в България и да се достави от съответен склад в Европа.
В тези случаи, доставката се удължава със срок между 10 - 20 дни. Доставката е без допълнително оскъпяване.
Продуктите, които не са налични за изпращане до два работни дни съдържат текст с информация за времето за доставка под бутон 'Купи сега', както и по време на Вашата поръчка.
В случай, че не желаете да изчакате, моля уведомете ни по телефон (02/902 10 70, 71) или и-мейл адрес: contactbg@decathlon.com 

* * * 

Декатлон България ЕООД („Декатлон” или „Доставчик”) доставя всяка поръчана стока чрез използване на трето лице – куриер по своя преценка.

Срокът на доставка на стоката и началният момент, от който тече, е определен за всяка стока поотделно при сключване на договора за покупко-продажба. Клиентът получава електронно писмо на посочен от него електронен адрес, указващ статуса на поръчката (подготвя се, предадена на куриер, доставена и др. подобни).

В случай че стоката е налична, същата се доставя до 2 работни дни. В посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни.

Доставчикът си запазва правото да определя по-дълъг срок, за което уведомява Клиента.

В случай че Доставчикът не е определил срок за доставка, срокът на доставка на стоките е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.

В случай че Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Клиента и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която Доставчикът е следвало да изпълни задължението си по договора.


Показване