Реф. : 8503441
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
БОКСОВИ РЪКАВИЦИ

БОКСОВИ РЪКАВИЦИ ЗА СПАРИНГ 900, ЧЕРНИ OUTSHOCK

OUTSHOCK
Мнения от потребителите
Декатлон
до 81,90лв. - %

От

81,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
81,90лв.  %
Преди0лв.Сега81,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
ВИЖ НАЛИЧНОСТ В МАГАЗИН
Ръкавиците са специално разработени за интензивни спаринг тренировки на експертни боксьори. Боксовите ръкавици се адаптират към формата на юмрука. Пяната с тройна плътност и иновативната система за закопчаване предпазват както ръцете, така и спаринг-парнтьора.

ПРЕДИМСТВА

Омекотяване Пяна с тройна плътност за отлично омекотяване при спаринг.
Поддръжка на ставите Оптимална поддръжка на китката с двойни ленти с кръгово закопчаване.
Отвеждане на изпотяването Вътрешно покритие от микроперфориран полиуретан за проветряване на ръцете.
Устойчивост на триене Покритие от еластичен полиуретан за отлична гъвкавост и здравина.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Идеално прилягащи към ръката ръкавици

При създаването на ръкавиците екипите ни изследваха анатомията на ръката в сътрудничество със спортната лаборатория на Декатлон. В резултат на тези проучвания, те изработиха тези ергономични ръкавици, които прилягат идеално по формата на ръката и следват естествените ѝ извивки от палеца към малкия пръст. По този начин се осигурява постоянен контакт на пяната с фалангите за гарантиране на оптимално омекотяване при удар.

Отлична поддръжка на китката

Покритието с пяна обхваща и китката за оптимална защита, а формата на маншона е разработена за изключително лесно поставяне на ръкавицата. С двойни ленти за лесно стягане и идеално адаптирано към формата на ръката. Лентите са разработени по технологията на професионалните връзки на боксовите ръкавици, но предлагат по-бързо и лесно поставяне. Силиконовият аксесоар допринася за по-лесното пристягане на ръкавиците.

Пяна с тройна плътност (DX3)

Ръкавиците BG 900 са адаптирани за интензивни тренировки по бокс, особено ефективни при спаринг. За максимален комфорт и омекотяване на ръката и безопасност на спаринг-партньора ръкавиците са разработени с дизайн с по-широка форма, с меко покритие и пяна с тройна плътност DX3:
- мека вътрешна пяна за повече комфорт;
- по-твърда средна пяна за абсорбиране на ударите;
- мека външна пяна за омекотяване на ударите, понесени от спаринг-партньора.

Концепция на боксовите ръкавици

Екипите ни разработиха този нов модел иновативни боксови ръкавици, осигуряващи максимална поддръжка, комфорт и защита. Дизайнерският ни екип проведе изследвания на анатомията на ръцете съвместно със Спортната лаборатория на Декатлон, създаде множество прототипи, осъществи допитвания и тестове в реални условия с професионални боксьори, за да създаде тези висококачествени, удобни и ергономични боксови ръкавици, гарантиращи отлична защита.

Предназначение на бинтовете и вътрешните ръкавици

За оптимална защита не забравяйте да използвате
вътрешни ръкавици без пръсти, които се слагат лесно. Те ограничават дразненето на кожата на дланите и удължават живота на боксовите ръкавици, тъй като абсорбират изпотяването.
Или бинтове за бокс - задължителният аксесоар за всеки боксьор. Те защитават ставите на ръцете и абсорбират изпотяването.

Какъв размер да изберете?

Размерът на ръкавиците се изразява в OZ (абревиатура на "унция", британска мерна единица, използвана в цял свят за означаване размера на боксовите ръкавици).
Изборът на боксови ръкавици зависи от теглото на боксьора и от дисциплината. За повече информация разгледайте таблицата със съответствията на размерите.

Покажи повече Покажи по-малко

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Състав
Пълнеж
100.00% полиуретан
Основна материя
100.00% полиуретан
Маншет
100.00% неопрен
Подплата
100.00% полиамид
Съвети за поддръжка Да се оставя да изсъхне на сухо и проветриво място. Да не се суши в сушилня. Да се оставя да изсъхне след използване. Да се почиства с влажна кърпа.
Инструкции за пране
Да не се пере
Да не се пере
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да не се глади
Да не се глади
Да не се подлага на химическо чистене
Да не се подлага на химическо чистене
Съвети за съхранение Оставяйте да изсъхнат на проветриво и защитено от влага място след всяка употреба за предпазване от поява на неприятни миризми.

ТЕСТОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Тестови продукт Продуктът е тестван и одобрен от екипите ни при подлагане на интензивни тестове, максимално близки до реалната употреба.Продуктите ни могат да бъдат тествани в магазинната ни мрежа. Убедете се сами.
Гаранция 2 години

МНЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

МНЕНИЯ НА НАШИТЕ ЕКИПИ