Реф. : 8572829
Добави в любими
Продуктът вече е добавен

БЕБЕШКИ ШОРТИ 500

Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
Нашите дизайнери на продукти за детска гимнастика създадоха тези шорти за заниманията за подобряване на психомоториката на вашето дете. Модерна визия. Шорти 500 са направени от еластична материя, която следва всички движения на детето.

Предимства

Отвеждане на изпотяването Материята на шорти 500 отвежда ефективно изпотяването.
Еластичност Разтеглива материя, която гарантира удобство за детето.
Фиксиране Удобна материя.
Мекота Материя, предимно от памук, изключително мека на допир.

Техническа информация

Отвеждане на изпотяването

Материята на шортите е дишаща и осигурява ефикасно отвеждане на изпотяването. Дори и да се изпоти, детето ще остане сухо. Благодарение на техническите си характеристики дрехата е идеална за интензивните занимания от бебешката гимнастика.

Еластичност

Тъй като детето няма пълен контрол над тялото си, то трябва да има свобода на движение по време на бебешката гимнастика. За да може да се забавлява, докато развива психомоторните си умения, то трябва да е облечено с удобни дрехи. Материята на шорти 500 е разтеглива и гарантира свобода на движение, така че детето да опознае тялото и възможностите му по лесен и забавен начин.

Поддръжка

Не бива нищо да смущава движенията на детето, докато практикува бебешка гимнастика. Екипът на Domyos е наясно с това. Благодарение на еластичния колан детето може лесно да обуе шортите преди занимания. Материята следва всички движения. В допълнение към това шортите осигуряват отлична поддръжка и покриват добре тялото на детето.

Какво облекло е подходящо за гимнастика за най-малките?

Продуктите на Domyos винаги гарантират максимално удобство на децата по време на спорт: тениска, долнище или клин, горнище, което може да свали, ако е топло. Облеклото не трябва да ограничава движенията. Детето трябва да се чувства удобно, докато се движи, без да се налага допълнително да нагласява дрехите си. Функционалността на продуктите Domyos е съобразена с нивото на физическата активност. С чифт удобни обувки екипът ще е напълно завършен.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?Това е физическа дейност в игрова форма, подходяща за деца от 1 до 6 год., в която се изпълняват различни упражнения с помощни уреди: тунели, греди, меки постелки, батут и др. По този начин децата се научават да пълзят, да скачат, да пазят равновесие и цялостно да развият своите двигателни умения. Този забавен спорт се практикува в клуб или вкъщи, на открито и на закрито.

Ползи от гимнастиката за най-малките

Ходи ли вашето дете на гимнастика? Знаете ли, че посредством игри и забавни упражнения тази дисциплина всъщност насърчава психомоторното развитие на малките деца? Чрез изпълнението на различни упражнения и откриването на нови усещания детето се научава да пази равновесие, развива двигателните умения и координацията на жестовете си и осъзнава възможностите на тялото си. По този начин детето добива увереност.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основна материя
93% памук, 7% еластан
Платка
57% полиестер, 43% памук
Съвети за поддръжка Да се изпере преди първото използване. Да не се почиства на химическо чистене.
Инструкции за пране
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Пране в пералня на максимална температура 30°C - нормална програма
Да не се избелва
Да не се избелва
Да не се суши в сушилня
Да не се суши в сушилня
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Да се глади на максимална температура 110°C без пара
Забранено химическо чистене
Забранено химическо чистене

Тестове и гаранция

Тестови продукт Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Тези тестове се провеждат редовно в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи