Реф. : 8496471
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
АКСЕСОАРИ ЗА КОЛЕКТИВНИ СПОРТОВЕ

КОМПЛЕКТ БАЗИ MODULAR 30 СМ, 4 БР., ОРАНЖЕВИ KIPSTA

KIPSTA
Декатлон
до 58,90лв. - %

От

58,90лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
58,90лв. - %
Преди0лв.Сега58,90лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Дизайнерските ни екипи разработиха тези бази за разнообразни и пълноценни тренировки. Свързват се с колчетата за разнообразяване на упражненията. Разнообразни и специализирани упражнения с базите Modular: нарезите позволяват сглобяване с колчетата на различна височина за разнообразяване на упражненията.

Предимства

Стабилност Базите са с тежест в основата за стабилно поставяне.
Няколко начина на използване Разнообразни упражнения: базите са съвместими с колчета Modular.
Здравина Базите са издръжливи на настъпване и удар.
Вижте Вашия продукт в действие
Вижте Вашия продукт в действие

Техническа информация

Гамата продукти Modular

След проведени допитвания с треньори и наблюдения в реални условия, екипите ни определиха нуждите за провеждане на различни упражнения като ограничаване, маркиране, избягване на препятствия и други. Гамата Modular предлага цялостно и иновативно решение: продуктите предлагат лесна техническа и инженерна концепция, съвместими са помежду си и осигуряват голямо разнообразие от упражнения.

Характеристики на гамата Modular

Базите са първият продукт от гамата Modular. Те са с нарези, съвместими с колчетата 90 см от същата гама. Колчетата могат да се фиксират на различна височина, хоризонтално или вертикално. Комбинирането на повече бази и колчета позволява разнообразяване и персонализиране на упражненията.
Освен разнообразието от специализирани упражнения, гамата Modular е с лесен и интуитивен дизайн: продуктите се адаптират за различните упражнения с няколко движения.

Иновативен дизайн за адаптирани тренировки

Благодарение на тройно баластираната си основа, базите са стабилни дори при силни удари.
Каналите на повърхността на основата в контакт с настилката служат за захващане на стръкчета трева и осигуряват стабилност на базата дори при контакт.
Нарезите позволяват поставяне на колче във вертикална посока. Колчето може да се постави и в хоризонтална посока на 2 различни дължини за адаптиране спрямо обиколката на топка размер 5.

База с тежест в основата за ефективни тренировки

Гамата Modular позволява адаптиране, разнообразяване и персонализиране на упражненията според индивидуалните нужди и предпочитания. Базите позволяват провеждането на нови и различни занимания дори при индивидуална тренировка. Пример: тежестта в основата на базите повишава качеството на упражненията за владеене на топката; базата стои стабилно и не пада дори при контакт. Това предотвратява необходимостта от прекъсване на тренировката за поставяне на конусите и осигурява допълнителен комфорт.

Дизайнерският ни екип за гамата Modular

"Конусите са основен продукт за гамата Modular. Многобройните прототипи бяха обект на допитвания и тестове в реални условия на открито и закрито, включително за здравина на материалите. Целта беше създаване на цялостен продукт за тренировка на достъпна цена. Гамата Modular е подходяща за тренировки на играчи от всички възрасти и нива: тя позволява провеждане на идентични упражнения с възможност за усложняване или улесняване в зависимост от комбинацията."

Приложение за тренировки DECATHLON COACH

Приложението DECATHLON COACH е разработено, за да предложи на спортуващите тренировъчни програми, съставени от професионални треньори. След програмите за бягане и ходене, приложението вече предлага и специфични тренировъчни програми за футбол, които ви съпровождат при индивидуалните ви тренировки.Свалете приложението безплатно на https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Основа
100.00% полипропилен
Основна част
100.00% полиетилен с ниска плътност (LDPE)
Съвети за съхранение Съхранявайте продукта на защитено от външни влияния място.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи