Реф. : 8547187
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ADVANCED MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

МЪЖКИ АВТОМАТИ ЗА СНОУБОРД SNB 100 CLICK, ЧЕРНИ DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
Мнения от потребителите
Ревю на размера
Все още няма мнение за този размер.
Декатлон
до 184лв. - %

От

184лв.**
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
184лв. - %
Преди0лв.Сега184лв.*
От които еко-участие: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* * От До

* Разпродажби от до и до изчерпване на наличностите
* Цена от и до изчерпване на количествата
Разработихме система, позволяваща обуване на задния крак в изправено положение и същото стабилно фиксиране на крака като при класическите автомати. Слагате автоматите лесно в изправено положение благодарение на системата Click.Автоматите са съвместими с всички обувки за сноуборд.

Предимства

Фиксиране на стъпалото Държат крака стабилно при висока скорост (синя или черна писта).
Бързо действие След като свикнете, слагате автоматите много бързо.
Регулиране Страповете и спойлерът се регулират, за да се адаптират към обувката.
Омекотяване Омекотяване с пяна EVA на пръстите и петата.
Анатомичен дизайн M - от 36 до 41, L - от 42 до 47.
Фиксиране Класическо закопчаване - затегнете до желаната степен. Без ограничения.

Техническа информация

Терен

Автоматите SnB 100 Click са подходящи за каране на писта и извън пистите, не са подходящи за снежен парк и фрийстайл, тъй като са по-тежки в сравнение с автоматите без система Click.
Освен това големите скокове могат да повредят системата Click.
Не са подходящи и за експерти, тъй като правят дъската малко по-твърда под задния крак, а това не се харесва на експертите.

Система за отваряне

При първото обуване за деня, фиксирайте обувките със страповете.
Всеки път, когато искате да освободите задния крак,
издърпайте ръкохватката в горната част на спойлера. За да сложите отново автоматите, сложете крака на основата на автомата, която е останала на дъската.

Съвети за слагане на автоматите

Докато свикнете, ви съветваме да закопчавате задния крак на равно и в спряло положение.
След няколко дни каране ще сте готови да слагате автомата при скорост или на наклон. При голям наклон поставяйте дъската перпендикулчрно на наклона.

Кога да не се използва системата CLICK?

Системата CLICK е много полезна в 2 ситуации, препоръчва се да изваждате обувката нормално, като използвате избършете страповете.
1. при много лепкав сняг; 2. на голям наклон. В останалите случаи системата CLICK не е толкова практична.За да се ограничи износването на автоматите, не се препоръчва да ходите по асфалт и по стълби.

Регулиране

Автоматите Snb 100 Click позволяват фино регулиране на центрирането на 3 възможни позиции с винтове: 18 мм регулиране между минимална и максимална позиция и регулиране на спойлера +12 мм допълнително регулиране.Целта е обувката да излиза от дъската в на пръстите толкова, колкото и на петата. След това можете да регулирате и страповете.

Какво е широчина на разкрача?

Широчината на разкрача е разстоянието между двата автомата в см.
Тя се регулира в зависимост от физическите ви характеристики, но имайте предвид, че всички дъски имат препоръчителна позиция за разкрач.
Ако усещате, че имате нужда да намалите или увеличите широчината на разкрача ви, тествайте и, ако се чувствате по-добре, оставете автоматите в тази позиция.

Как да регулирате широчината на разкрача?

За дъските за писта и извън пистово каране е препоръчително да преместите само предния автомат, ако искате да намалите разкрача, и само задния, ако искате да го увеличите. Целта е да останете в по-задната част на дъската, за да правите по-добри завои на писта и да се носите по пудрата. За дъските за фрийстайл (симетрични), се препоръчва да преместите и двата автомата, за да останете центрирани.

Как да регулирате ъгъла?

За каране на писта и фрийрайд ви съветваме да настроите на +18° отпред и на 0° отзад. За всякакъв стил и фрийстайл изберете +18 ° и -6 °. Отварянето на крака отзад позволява по-лесна смяна със суич.Ако карате само фрийстайл изберете +15° и -15°.
И все пак, имайте предвид, че настройката на ъгъла на автоматите е персонална. Не се колебайте да се посъветвате с приятели и да пробвате. Може да останете приятно изненадани.

Как да изберете размер?

През сезон есен-зима 2019-2020 г. автоматите Snb 100 Click се предлагат само в размер L, подходящ за обувки с номер от 42 до 47.Размер М ще бъде пуснат в продажба за сезон есен-зима 2020-2021 г.
Препоръчваме ви да пробвате автоматите с вашите сноуборд обувки, защото обемът на един и същи номер обувки може да варира в зависимост от марката .

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Рамка/ шаси на ролери
100.00% полиамид 6
Каишка
50.00% термопластичен полиуретан, 50.00% стомана
Съвети за съхранение Преди всяко каране стягайте винтовете на автоматите. Съхранявайте можете да оставяте автоматите върху дъската при съхранение.
DecathlonLegalNoticeTitle Продуктът е създаден за сноуборд и ски. Не е подходящ за други спортове. За оптимална защита ви препоръчваме да носите каска, протектор за гръб и клин със защитни зони.

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи