Реф. : 8655475
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
КРАЧКОМЕРИ, ВЕЗНИ

АНАЛИЗАТОР НА СЪНЯ WITHINGS WITHINGS

WITHINGS
Декатлон
Уредът позволява точно измерване на фазите на съня, на сърдечната честота, на нарушения в дишането (апнея). Уредът помага за анализиране и разбиране на съня. Измерва фазите на съня и сърдечната честота, открива нарушения в дишането (апнея).Пробвайте ги и се убедете сами.

Предимства

Измерване на параметри Данни за фазите на съня, сърдечната честота, нарушения в дишането.
Лесно използване Поставете устройството под матрака и синхронизирайте с вашия смартфон.
Свързване с други устройства Автоматично синхронизиране на данните чрез Wi-Fi.
Съвместимост Функционира с приложение Health Mate (iOS и Android).

Техническа информация

Проследяване на съня

Анализаторът на съня е първият неинвазивен датчик, който позволява откриване на сънна апнея. Тази често срещана сериозна патология понякога остава недиагностицирана. Като споделите резултатите си с лекар, му предоставяте точна и подробна информация, въз основа на която може да ви постави диагноза. Анализаторът на съня отчита периодите на хъркане и продължителността им. В приложението ще намерите информация за видовете хъркане и какво им влияе.

Проследяване на сърдечната честота

Анализаторът на съня измерва сърдечната ви честота през цялата нощ. Това позволява да се определи времето, прекарано в дълбок сън, и да разберете как начинърт ви на живот влияе на сърдечното ви здраве. Цветови кодове ви позволяват бързо да разберете дали сърдечната ви честота е добра или лоша и да получите съвет как да я подобрите.

2 датчика за измерване на съня

Звуков датчик -
идентифицира звукови сигнали, свързани с хъркане и апнея.

Пневматичен датчик -
измерва честотата на дишане, ударите на сърцето посредством балистокардиография, както и движенията ви.

Разработване на уреда

Уредът е разработен с лекари, специалисти в медицината на съня, и е тестван в рамките на клинични проучвания. Данните, получени с уреда могат да бъдат използвани за медицински цели. Клиничното проучване, свързано с откриването на сънна апнея, е на етап валидиране.

Как да използвате уреда?

Поставете анализатора на съня под матрака ви. Благодарение на Wi-Fi синхронизацията всички данни ще бъдат налични в приложението, когато се събудите.

Анализаторът на съня е съвместим с повечето матраци (с пружини, от пяна, латексови, от мемори пяна и т.н., с дебелина от 10 до 40 см).

Съвместимост

IPhone, iPad, или iPod touch с iOS 12 или по-нови версии, както и смартфони и таблети с Android 8 или по-нови версии. Не може да се използва с компютър. Функционира с приложение Health Mate (iOS и Android).
Изисква buletooth 4.0 за инсталиране.

Съхранение на данни

Безплатно и неограничено съхранение на данни в профила ви Withings. Съхранение на данни в уреда до синхронизацията.

Покажи повече Покажи по-малко

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Тестове и гаранция

Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи