Реф. : 8359003
Добави в любими
Продуктът вече е добавен
ОСВЕТЛЕНИЕ И ХИГИЕНА ЗА КЪМПИНГ

ЛАМПА ЗА КЪМПИНГ С АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ BL50 DYNAMO, 50 ЛУМЕНА, ЗЕЛЕНА QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5
Декатлон
Екипът ни разработи тази лампа, осигуряваща необходимата светлина за удобно лагеруване на 2-ма души. Може да се използва на открито или закрито в палатката. Екипите ни разработиха тази акумулаторната лампа с изход USB, гарантираща комфортно осветяване сред природата. При изтощена батерия, лампата може да се зарежда с вградената система динамо.

Предимства

Мощност 3 режима: 10 лм (червен)/ 25 лм/50 лм. Достатъчно осветяване за 1 или 2-ма души.
Автономност 5 ч при 50 лм. 11 ч при 25 лм. 6 ч при 10 лм. Зареждане с USB или динамо.
Лесно използване С дръжка за лесно окачване.
Смяна на режим на осветяване само с 1 бутон.
Компактност Изключително компактна - 9,8 см височина и 9 см диаметър.
Непромокаемост Лампа, клас IPX4: устойчива на дъжд при всякакви условия.
Тегло Тегло: 159 г

Техническа информация

Тип захранване

Батерия 500 mAh.
Батерията се зарежда с изход micro USB. Може да се зарежда в: контакт, зарядно за електрическа запалка или всякакъв стандартен изход USB (включително слънчев панел).
Кабелът за зареждане micro USB е включен в комплекта. Зарядното устройство не е включено в комплекта. То е стандартно и може да се замести със зарядното устройство на смартфон.

Време за зареждане

Пълно зареждане на батерията 3 ч в контакт 220 V. Червен LED индикатор за зареждане и зелен LED индикатор за заредена батерия. Система динамо: 1 минута въртене на динамото осигурява 4 минути осветяване. Лампата е снабдена с предпазител, защитаващ батерията от презареждане.

КОМФОРТ ПРИ ОСВЕТЯВАНЕ

За повече удобство, лампата разполага с електронна система за регулиране на интензитета: лампата свети с постоянен интензитет, независимо от оставащия заряд на батерията.

Състав/Съвети за съхранение и поддръжка

Състав
Конструкция
100% литиево-йонна батерия
Основна материя
100% акрилонитрил-бутадиен-стриен (ABS)
Основна материя (горна част)
100% полипропилен
Вътрешна материя
100% епоксидна смола
Уплътнение
100% термополиетилен
Съвети за съхранение Поставете лампата на чисто и сухо място. След дълъг период на съхранение, разредете и заредете напълно батерията.

Тестове и гаранция

Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли високотехнологични продукти, които се тестват в различни условия и на различни терени, например с техническите ни партньори в Юра, Оверн, Алпите, Прованс Алпи Лазурен бряг и пр.По този начин можем да усъвършенстваме постоянно нашите продукти.
Гаранция 2 години

Мнения на потребители

Мнения на нашите екипи