Бадминтон

166 артикул артикула

Сортирай по:

Продуктът Ви е добавен.
моите продукти (0/5)
Сравни
Няма продукти за сравнение
Вашето приложение за сравнения е пълно. Моля, изтрийте някой от продуктите.
Премахни

Бадминтонът е олимпийски спорт, който въпреки привидната си лекота на игра, не е толкова лесен за практикуване. Какви са неговите особености и базовата ни екипировка, така че да получим наслада от играта. Защо да пазаруваме от Декатлон и какво може да ни предложи специалната категория от продукти на онлайн магазина?

Какво е бадминтон

Състои се от двама играча или два отбора от по двама души, които се състезават помежду си. Целта на бадминтона е всеки от отборите или играчите да прехвърли перото в противниковото поле така, че съперникът да не е в състояние да направи обратно връщане. Важно е да се отбележи, че предварително си има определено очертани граници на всяко от игралните полета и за да бъде отбелязана точка, перото трябва да попадне в рамките на противниковото поле, а не извън тях.

Двете игрални полета на игрището за бадминтон са разделени през средата с висока мрежа и прехвърлянето на перото винаги става от горната страна на мрежата. Всеки от играчите държи в едната си ръка ракета, с която извършва отиграванията, като внимава да се вмества в рамките на игралното поле.

Какво ни е най-необходимо

Ако редовно играем бадминтон или ходим на тренировки, ние се нуждаем от някои основни принадлежности, като:

 • ракети;
 • чорапи за тенис;
 • маратонки;
 • перца;
 • сак за пренасяне и съхранение на екипировката;
 • тениски;
 • накитници и т.н.
 • Всеки от тези аксесоари е предназначен да направи играта ни комфортна за да извлечем максимално удоволствие и ползи. Трябва да сме наясно обаче, че оригиналните и качествени продукти на първо място са изключително дълготрайни и с една покупка ще можем да ги експлоатираме дълго време. На второ място, те са изработени от висококачествени материали, които ги правят красиви, удобни, дълготрайни и хигроскопични.

  Защо да пазаруваме онлайн от Decathlon.bg

  Защото нашият онлайн магазин е специализиран в производството и предлагането на спортни продукти, включително и екипировка за бадминтон, като ракети, мрежа, чорапи за тенис, маратонки, перца, обувки, сакове, мъжки и дамски тениски, накитници и много други. Всички те се отличават с качество и стил, характерни за същите продукти на големите професионалисти в този спорт.

  Ние винаги държим на доброто обслужване и предлагането на оригинални стоки с гаранция, така че да задоволим потребностите на клиентите си, както и да им пестим пари, като предлагаме изгодни цени. Редовно правим промоции на популярните спортни стоки и като цяло офертите ни са много по-изгодни!