Тротинетки

121 артикул артикула

Сортирай по:

Продуктът Ви е добавен.
моите продукти (0/5)
Сравни
Няма продукти за сравнение
Вашето приложение за сравнения е пълно. Моля, изтрийте някой от продуктите.
Премахни

Тротинетките за мъже и жени днес са изключително популярни и са предпочитани превозни средства за изминаване на кратки разстояния. Съществуват също и детски модели, предназначени за забавление сред децата, но какво всъщност представляват тротинетките, как да изберем и за какво могат да се използват? Все интересни въпроси, на които ние от Декатлон ще отговорим по-долу.

Какво е това тротинетка

Представлява тясна издължена платформа, в двете страни на която са предвидени по една малка гума, а в единия край има кормило за управление. Возещият стои прав със стъпил крак върху платформата, а с другия се избутва напред. С кормилото водачът определя нужната посока. Обикновената тротинетка е лишена от всякакви двигатели и други средства за задвижване, а това става единствено с физическата сила на возещия се. Съществуват обаче и електрически, при които само се возите и определяте скоростта.

Този прибор за бързо придвижване на кратки разстояния притежава множество предимства, като мобилност, компактност, достъпност и екологичност.

Какви модели има и как да си изберем

Основно съществуват тротинетки за мъже и жени, както и детски модели. Всяко от тях има своите особености. Детските например са с две гуми отпред, поради трудностите на децата за запазване на равновесие върху превозното средство и за по-голяма безопасност. Тези за възрастни са с по две гуми - една отпред и една отзад. Техният диаметър може да бъде различен, в зависимост от модела и предназначението на прибора.

При избора е редно да обърнем внимание на това, къде ще караме. Днес основно съществуват градски и офроуд модели, които се отличават по своите конструктивни особености.

За какво може да я използваме

Освен за класически цели - бързо придвижване на кратки разстояния, тротинетките на ток често са използвани и за скачане, трикови номера, фрийстайл.

Този тип предимно са предпочитани от младежите и тийнейджърите за забавление и показване на специални умения, които стават все по-сложни.

Защо да си вземем своята от Decathlon.bg

Защото ние сме добре известен бранд в България, който предлага само качествени спортни продукти на възможно най-достъпните цени. Предоставяме също и гаранция за качество. Покупката може да стане както от онлайн магазина, така и от наш физически търговски обект. За разлика от другите ни конкуренти, ние имаме затворен цикъл на производство, транспорт и предлагане на нашите продукти, така че със сигурност можем да гарантираме най-високото възможно качество. Очакваме Ви!